Лайм

Знову в лікарні: В'ячеслав Узелков розповів про серйозну операцію на серці

Колишній боксер опублікував тривожний допис

Наприкінці лютого В'ячеслав Узелков після скарг на зіпсоване спортом здоров'я розповів, що його прооперували. Подробиць колишній боксер тоді розкривати не став. 5 квітня спорстмен повідомив, що знову знаходиться у лікарні та готується до ще одного хірургічного втручання.

У п'ятницю вранці Узелков показався на лікарняному ліжку і сказав, що готується до серйозної операції. Цього разу В'ячеслав не приховував і зізнався, що операцію проводитимуть на серці.

Читайте також: Колишня налаштувала: В'ячеслав Узелков після операції заявив, що його дітям "пофіг" на його стан.

Фото: instagram.com/uzelkov_official

"Добрий ранок. Ось і настав той день, якого я чекав і боявся. Через годину, мене заберуть в операційну. Операція, потім реанімація і якщо все добре, буду без зв'язку, але здоровий", - поділився спортсмен з підписниками в Instagram, вказавши в геолокації Київський інститут серця.

Узелков подякував друзям за підтримку та добрі слова, а "ворогам" сказав, що "боротиметься до останнього".

"Дякую усім за підтримку. Друзям, за добрі слова і почуття та підтримку, ворогам за те, що ніколи не віддам свої сили їм і до останнього буду боротися. Буду без зв' язку і якщо все добре, то після реанімації дам відповідь, чи є життя далі, - додав він. - Просити пробачення не буду. Життя дало мені багато уроків і випробувань, які я постійно долаю. Ось і це я подолаю".

В "сторіз" Узелков зізнався, що операцію робитимуть на серці, і вона "дуже складна". І додав, що "ніколи так не хвилювався, як зараз".

Фото: instagram.com/uzelkov_official

Нагадаємо, на початку лютого 2024 року Узелков потрапив до лікарні у Вінниці, звідки він родом. Колишній боксер-професіонал показав відео з лікарняної палати і сказав, що "вижив" і "не дасть спокою ворогам".

У середині місяця спортсмена на "швидкій" доставили до Київського Центру хірургії та трансплантології, біля якого В'ячеслав заявив, що у цій лікарні закінчилася його спортивна кар'єра. Також Узелков натякнув, що успішний професійний спорт привів його до інвалідності.

На початку березня чоловіка виписали із лікарні, але він казав, що на цьому його лікування не завершилося.

Читайте також: Марина Боржемська назвала причину трьох невдалих вагітностей під час шлюбу з Узелковим.

Відомо, що у 2012 році після одного з боїв Узелков переніс інсульт, який, за словами боксера, трапився через удар по голові. Після інсульту у В'ячеслава постала проблема з мовленням - він почав повільно говорити.

Із професійним спортом В'ячеслав зав'язав не одразу. Після перенесеного інсульту боксер ще близько двох років виходив на ринг, ризикуючи померти у кожному бою. Після завершення боксерської кар'єри чоловік працює фітнес-тренером і телеведучим.

Фото: instagram.com/uzelkov_official

Раніше Маша Єфросиніна розповіла про проблеми зі здоров'ям на тлі перевтоми.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці