Лайм

Жодної копійки не взяла: Карпа висловилася про гонорар за виступ на скандальній львівській вечірці

Знаменитість вийшла на зв'язок у соцмережах

Наталка Карпа, чоловік якої є військовослужбовцем, висловилася про участь у скандальній благодійний вечірці, що проходила у Львові. Нагадаємо, захід організували на підтримку ЗСУ, проте це викликало хвилю хейту, оскільки, за словами журналістів, його вартість не відповідає сумі зібраних коштів.

Артистка, яка стала однією із запрошених гостей, в Instagram-stories відповіла на закиди про гонорар у сумі 200 тис грн на трьох. Разом із нею на вечірці також виступали Андрій Кіше та гурт "Рандеву". Карпа своєю чергою заявила, що для неї участь у події була повністю благодійною, тому припущення стосовно чималої суми є недоречними.

Читайте також: "А у нас все пучком": Потап показав, як виступав з російськомовними піснями у клубі.

Наталка КарпаФото: instagram.com/natalkakarpa

"Жодної копійки я за цей виступ я не взяла. Ба більше, навіть логістичні витрати, це і пальне, і професійний візажист, було за мій власний рахунок. З дівчатами з журналу я знаюся давно, товаришую, спілкуюся. Бо випускати глянц непросто, тим паче в часі карантину, війни", - сказала виконавиця.

Крім того, зірка додала, що організація вечірки і критика, яка послідувала після - відповідальність власниць журналу "П'ємонт". Вона зауважила, що була б рада отримати вищезазначений гонорар, аби направити ці кошти на добру справу. Однак, як підкреслила жінка, в нашій країні продовжують відбуватися внутрішні конфлікти:

"200 тисяч гривень на всіх трьох, – я б хотіла, щоб так було. Бо я мала б можливість ці гроші передати далі, куди треба ремонтувати авто на передову до чоловіка у Донецьку область. Але в мене тих коштів з виступу не було. Що мене в цій історії дуже болить: знову відбуваються якісь внутрішньоусобні війни. Напевно в часі війни оцей розбрат, він болить. Дуже прикро, що Львів знову засвітився в таблоїдах не в такому, як би хотілось, світлі".

Читайте на тему: Іншого такого запрошення не буде: Линів зробила нову заяву про скандал з оперою "Євгеній Онєгін".

співачка відповідала на закиди про гонорар у 200 тис грнФото: instagram.com/natalkakarpa

Як відомо, скандальний захід відбувся у львівському комплексі Edem Resort Medical & SPA. Саме там провели благодійний вечір, що мав назву "Нескорені". В його рамках зібрали 115 тис грн, яких вистачить на придбання 7 дронів Fly Fish 7. Журналісти видання Lviv.Media підрахували, що донат кожного відвідувача становив близько 600 грн. Також, на думку ЗМІ, вартість цього заходу не відповідає сумі зібраних коштів, адже оренда залу, світло, звук вимагали чималих грошей.

Власниці журналу, які виступили організаторами, назвали скандал "брудною антиукраїнською інформаційною кампанією". Вони підкреслили, що зібрана сума не є маленькою, додавши, що партнери заходу зробили додаткові внески у вигляді сертифікатів.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації