Лайм

Такі знімки є і у мене: продюсер Полякової прокоментував її поцілунки з Владом Міцкевичем

Чоловік висловив свою точку зору

Михайло Ясинський, який є продюсером Олі Полякової, висловився про скандал зі злитими "невинними" фото з поцілунками. Нагадаємо, такі кадри оприлюднив у мережі кулінар Влад Міцкевич, з яким раніше співпрацювала виконавиця.

Тим часом Ясинський у інтерв'ю Славі Дьоміну сказав, що не бачить нічого поганого у знімках з поцілунками. Більше того, він додав, що і сам має подібний контент, однак не стане його показувати, оскільки це "приватний дружній архів".

Читайте також: Усвідомлений вибір: Санта Дімопулос розлучається з бізнесменом Кучеренком після 11 років шлюбу.

співачка зі своїм продюсером Михайлом ЯсинськимФото: instagram.com/mikeyasinsky

"Зайди у мережу і подивись, скільки у неї відвертих поцілунків з Єфросиніною чи Астаф'євою. Такі знімки є і у мене навіть, це просто особисті такі дружні архіви. Це по-перше. По-друге, коли людина говорить, що вона з кимось живе і перебуває у стосунках… Оля живе за 100 км від Києва, її чоловік, як усім відомо, постійно вдома. Яке може бути спільне життя? Про що взагалі мова? Знімки людей, які справді мають якісь відносини, вони трошки інші. Думаю, ти розумієш, про що я зараз кажу", - заявив Михайло.

Продюсер відомої артистки зауважив, що своїм вчинком Міцкевич захотів пропіаритись та отримати популярність, проте, на його думку, домогтися чоловікові цього так і не вдалося.

"В сучасному світі вся ця історія є доволі розвиненою, і тоді у людей є щось, що дійсно називається "інтимним". Таких знімків немає. Тому це все був хайп для того, щоб просто прокачати своє відео, - пояснив Ясинський. - На мою думку, справжнє життя і піар-хід відрізняється одне від одного результатом. Якщо ти бачиш, що медійний скандал мав якийсь результат, скоріш за все, це піар. А його вже слід оцінювати як вдалий чи невдалий. Якщо з боку цієї людини це був піар, на мою думку, він не дуже вдалий, образливий і брутальний. Навіть якби це принесло якийсь результат для нього… Але шансів не було б".

Читайте на тему: Просив вибачення: Влад Міцкевич розповів про спілкування з чоловіком Полякової після зливу фото.

Оля Полякова і Влад Міцкевич на зйомках шоу "Він готує, вона керує"Фото: instagram.com/mitskevychvlad

Що стосується самого Міцкевича, то він говорив, що про несправжній роман з Поляковою заявив у тому числі і через Михайла Ясинського, з яким мав фінансові конфлікти. Кулінар розповідав, що непрості стосунки із продюсером зірки заважають йому порозумітися з чоловіком Олі під час особистих зустрічей.

"Я можу підійти до Вадика (чоловік Полякової) і сказати, що цього не було, припини, спокійно, видихнули, працюємо далі. Але там сидить Михайло Ясинський, який усе розписує. Він людина максимально складна, я розлютився, якщо чесно, саме через нього", - зазначав Міцкевич.

Нагадаємо, гучний скандал виник після того, як Міцкевич оприлюднив у мережі свої фото поцілунків з Поляковою. Також чоловік заявив, що вони зустрічалися та навіть жили разом. Згодом він спростував усю цю інформацію та вибачився.

Фото: instagram.com/mitskevychvlad

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК