Лайм

Моя: Віталій Козловський показав ніжну фотосесію з дружиною перед народженням дитини

Підписники засипали закоханих компліментами

Віталій Козловський, який одружився і став татом, замилував мережу ніжними фото з обраницею. Він оприлюднив серію кадрів, зроблених у період вагітності своєї дружини Юлії Бакуменко.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці артиста-військовослужбовця в Instagram. До допису чоловік залишив лаконічний підпис. "Моя. Чи вже можна в такому положенні говорити мої?" – зазначив він.

Читайте також: Джамала в обтислому боді вразила запальним танком на останніх термінах вагітності.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Так, на оприлюднених фото можна побачити закоханих, які позують у різних вбраннях. На одному із кадрів Віталій постав у військовій формі. Тим часом колеги та шанувальники у коментарях не шкодують для пари приємних слів. "Найдорожчий чоловік і тато", - відреагувала на пост свого обранця сама Юлія.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Нагадаємо, свої стосунки з піарницею Юлією Бакуменко Козловський розсекретив не так давно. Спершу він натякнув на зміни в особистому житті та поповнення у сім'ї, а після виходу інтерв'ю, яке дав журналістці Раміні Есхакзай, підтвердив, що вже став батьком.

Читайте на тему: Літають предмети: MamaRika розповіла про скандали в сім'ї та роботу з психологом.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Сина пара назвала Оскаром. Раніше знаменитість ділився, як саме дізнався від коханої, що у них буде дитина:

"Син – це моє диво сьогодні. Щоб стати батьками, ми працювали досить довго, ще до війни. Бог нам не давав. Я дізнався про те, що стану батьком на третій тиждень, коли був на полігоні. Я пішов служити, у мене були військові навчання, і мені моя дівчина надіслала тест на вагітність, узі та повідомлення: "Я тебе вітаю, п'ятий тиждень". Я подивився в екран телефону, нас викликали на стройову, я поклав телефон у кишеню, і просто серце у мене вискакувало. Вже ввечері я повернувся в намет, відкрив повідомлення, і єдине, що їй відповів - слово "ого". Ось із цим "ого" я не спав усю ніч і думав, що тепер моє життя змінюється. Але перша думка, яка прийшла до мене, що це мій тато. Я одразу зрозумів, що в мене буде син".

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям