Лайм

Наталка Карпа пригрозила судом журналісту, який назвав її "третьосортною артисткою"

Зірка не стала зволікати з відповіддю

Наталка Карпа прокоментувала слова журналіста Андрія Дрозди про артистів, які виступали на скандальній львівській вечірці від журналу "П'ємонт", де співачка була однією із запрошених гостей. Дрозда назвав їх "третьосортними", чим обурив виконавицю.

Артистка не стала терпіти образи у свій бік та висловилася з приводу цієї ситуації. У відповідній публікації в Instagram вона поцікавилася, що, на думку пана Андрія, означає слово "третьосортна" і за якими саме критеріями чоловік відносить туди тих чи інших людей. Також Карпа заявила, що очікує вибачень, інакше буде вимагати компенсації через суд.

Читайте також: В нього немає майбутнього в Україні: Спартак Суббота обурив мережу новим російськомовним проектом.

Фото: скриншот з ефіру

"Пане Андрію, дозвольте спитати "третьосортна", то як? - то та, що не співала всі ці роки російською і не їздила за поребрик виступати? Чи та, яка не могла пробитись всі ці роки в столиці, бо не давали змоги, бо україномовна музика нікому не була потрібна? Поясніть, бо щось не зовсім розумію цю класифікацію пана журналіста щодо сортів артистів?

А як щодо сортності журналістів, які не перевіряють факти, а пишуть, що артисти взяли гонорар 200 тис. грн, то їх до якого сорту віднесемо, пане Андрію? Ось так, то - скільки нас таких, "третьосортних", музикантів, художників, скульпторів, режисерів, митців, спортсменів, ремісників, дизайнерів…?" – зазначила Карпа.

Артистка зізнається, що і не знала б про існування даного ефіру, якби не її чоловік-військовий Євген Тєрєхов, який надіслав фрагмент цього ролика:

"Я б напевно і не знала про існування цього прямого ефіру, якби не чоловік військовий, який з передової надіслав фрагмент відео, яке йому ж надіслати побратими з шаленим обуренням - щодо образи дружини. Дослівно хочеться передати слова чоловіка - "якщо б я не знав, скільки ти робиш і для української музики і зараз для фронту… я би промовчав, але як ніхто бачу і знаю про це, і гідність дружини я буду відстоювати!".

Читайте на тему: Такі знімки є і у мене: продюсер Полякової прокоментував її поцілунки з Владом Міцкевичем.

співачка Наталка КарпаФото: instagram.com/natalkakarpa

Наостанок знаменитість підкреслила, що власну гідність треба захищати, і в правовому полі в тому числі: "Я вважаю, що в цьому випадку гідність треба відстоювати у правовому полі - тому, якщо не буде офіційного вибачення - волію справу передати до суду".

Окрім того, у публікації співачка також зізналася, що не надто не переживала через хейт на тлі скандальної львівської вечірки та припущень про гонорар у 200 тис грн. Проте коли справа доходить до відвертих особистих образ, цього вона терпіти не буде:

"Щодо хейту навколо події "благодійного вечора Пʼємонту" якось чесно зізнаюсь особливо не парилась, бо я знаю - хто я, що роблю, для кого роблю, і які мої цінності та пріоритети в цьому житті, але коли йде відверта особиста образа на мою адресу - я не буду мовчати".


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Наталка КАРПА (@natalkakarpa)

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня