Лайм

Не спілкувалися вже 2 роки: Дан Балан рішуче відповів на чутки про роман із Тіною Кароль

Знаменитість попросив "не тероризувати його сім'ю"

Дан Балан рішуче прокоментував чутки про роман з Тіною Кароль. Зокрема, він заперечив, що між ними були романтичні стосунки, а також додав, що вже два роки не спілкується зі співачкою.

Зробити різку заяву молдавський виконавець вирішив в одному із фанпабліків "Дантіна", у якому навіть після закінчення зйомок та публічного зізнання Завадюка про піар-роман продовжували постити романтичні фото Балана і Тіни, робити колажі із ними та фантазувати в фотошопі на рахунок того, як би могли виглядати їхні діти. Свою думку з приводу всієї цієї ситуації Дан Балан залишив у коментарі цього пабліку.

Читайте також: Дан Балан після довгого мовчання про війну згадав Україну на концерті.

Дан Балан і Тіна КарольФото: instagram.com/danbalan

"Я хочу звернутися до групи DanTina, яка тероризує мою сім'ю, друзів і близьке оточення: це низько! Як я вам говорив кілька років тому: нас із Тіною не пов’язують близькі стосунки. Ми не спілкувалися вже 2 роки. Немає сенсу в існуванні вашої групи. Ви живете в ілюзіях, а ваші дії, які націлені на те, щоб шкодити іншим, роблять вашу спільноту небезпечною для суспільства. Прокиньтеся і займіться своїми життями, приділіть краще час своїй сім'ї, і не витрачайте його на цей безглуздий негатив і жорстокість. Вірю, що у вас залишилося щось добре", - написав артист.

артист попросив прихильників "не тероризувати його сім'ю" припущеннями про роман з Тіною Кароль.Фото: instagram.com/danbalan

Вперше про можливий роман між Кароль та Баланом заговорили ще у 2019 році, коли вони разом були тренерами на шоу "Голос Країни". У 2021 році продюсер програми Володимир Завадюк зізнався, що вся ця історія була придумана заради рейтингів. Однак сам Балан тоді заявляв, що між ним та Тіною була щира дружня симпатія.

"Друзі, а в чому обман то? Ми ніколи не заявляли про якийсь зв'язок між нами, крім дружній. Те, що ви бачили в ефірах "Голосу" - це була щира симпатія, а далі люди самі додумували, самі придумали і самі вирішили, що був якийсь обман, - говорив чоловік у 2021 році. - А те, що заявляв продюсер про "придуману історію", він мав на увазі, що спочатку він придумав ідею, що для шоу було б добре якщо у нас з'явився б "романтичний зв'язок" і підштовхував нас на це, а в кінцевому підсумку, насправді, вийшла щира симпатія, те, що всі і помітили в ефірах, без ніякого обману".

Читайте на тему: Не лише Дан Балан: що стало з учасниками гурту "O-Zone" після його розпаду на піку слави.

Фото: instagram.com/tina_karol

Різкий коментар молдавської зірки про стосовно заперечення стосунків з Кароль прокоментував і Telegram-канал "Культурна Прачечна". У дописі зазначається наступне:

"Дан Балан попросив фанатів "роману" між ним та Тіною Кароль врешті вспокоїтись і розійтись по домам. Крик душі співака опублікували в одному із фанпабліків. Навіть після зізнання Завадюка про піар-роман у 2021 році "ДанТіна" продовжувала постити архівні відоси з "Голосу" під романтичну музичку, робити колажі, фантазувати у фотошопі як могли б виглядати їхні діти, шукати приховані сенси у текстах пісень".

  • Тим часом MamaRika відповіла, чи живе разом зі своїм чоловіком під час кризи у шлюбі.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня