Лайм

Чому Україна впала у рейтингу букмекерів на "Євробаченні-2024" і чи є шанс на перемогу

Продюсер висловився про шанси alyona alyona та Jerry Heil

"Євробачення-2024" пройде у шведському місті Мальме 7, 9 та 11 травня. Згідно з прогнозами букмекерів, Україна наразі посідає 4 місце у рейтингу ймовірних кандидатів на перемогу. За останні пару місяців вона опустилася на цю позицію з 1 місця, і українські єврофани задаються питанням, чи є шанс перемогти alyona alyona і Jerry Heil з піснею "Teresa & Maria".

Читайте також: Хто виграє "Євробачення-2024": з'явився новий фаворит, і це не Україна.

Свою думку щодо цього висловив продюсер Михайло Ясинський, який працює з Олею Поляковою та іншими українськими артистами. На шоу "Слава - Ясинському" він заявив, що поки що рано говорити про фаворитів "Євробачення", оскільки глядачі ще не чули живих виступів усіх учасників.

"За тиждень до початку півфіналів буде зрозуміла об'єктивна картина з "Євробачення". Пишуть, що падають ставки. Справа в тому, що з'являються нові учасники з інших країн, вони привертають увагу, вони цікаві, різноманітні. Але вони теж ще не співали", – говорить Ясинський.

Рейтинг Jerry Heil та alyona alyona впав після не надто вдалого запису конкурсної пісні у фіналі Нацвідбору, а також пре-паті в Іспанії. Ясинський вважає, що враження гладачів може змінитися ближче до початку конкурсу.

Також читайте: На "Євробаченні-2024" оголосили нові правила голосування: що змінилося.

"Десь був поганий звук, десь, можливо, був невдалий день, не було розспівування, умов для того, щоб добре заспівати, або таке враження було у людини, яка знімала на телефон. Це все може вплинути на рейтинги, але все буде зрозуміло вже за тиждень, коли артисти будуть підготовлені, прокачані, налаштовані на серйозну роботу. Зараз давати цю оцінку рано", - сказав він.

Коментуючи популярність представника Швейцарії Nemo, якого сьогодні називають фаворитом конкурсу, Ясинський зазначив, що ефект від його живого виступу може бути протилежним.

"З'явився новий артист, який усім подобається. У нього в поїзді кліп. І мені він теж подобається. Але я не бачив, як він співає наживо. У нього можуть бути оцінки сьогодні підвищені, а післязавтра ми побачимо, як він співає десь на вечірці Євробачення повз ноти, і оцінки впадуть, - вважає продюсер. - Все це існує, щоб створювати навколо "Євробачення" рух, щоб підвищувати ставки, щоб було обговорення. Це підвищує увагу до конкурсу".

Читайте також: Коли дивитися виступ Alyona Alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024".

Ведучий Слава Дьомін, який коментуватиме один із півфіналів "Євробачення-2024", вважає, що Україна має всі шанси увійти до топ-5 конкурсу, але перемогу може не здобути через те, що конкурс політизований.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля