Лайм

Хотів подарувати будинок: колишня дружина Остапчука висловилася про поділ майна у суді

Питання досі залишається відкритим

Колишнє подружжя Володимир Остапчук і Христина Горняк після розлучення досі не можуть прийняти спільне рішення щодо будинку під Києвом. Юристка і блогерка у новому інтерв'ю поділилася, що якщо до мирних переговорів справа так і не дійде, то вона має намір вирішувати це питання через суд.

Про розподіл майна ексобраниця ведучого розповіла у проекті "Балючі теми". Зокрема, вона зізналася, що спершу шоумен хотів подарувати нерухомість, однак вона відмовилась, оскільки між ними була домовленість щодо розподілу 50 на 50. Тепер, як зізнається зірка соцмереж, вона про таке рішення жалкує.

Читайте також: Ексдружина Остапчука посміялася над планами шоумена жити в їхньому будинку з новою коханою.

Володимир Остапчук і Христина ГорнякФото: instagram

"Якби ми вже закрили питання з будинком, я думаю, наші стосунки взагалі вже не згадувались. Але поки потрібно нагадувати про те, що є ще невирішені моменти, - сказала Горняк. - Це треба у Володимира запитати. Я не знаю. Є домовленість, є ситуація, як ми будували цей будинок. Можливо, якась образа у нього… Володимир хотів цей будинок мені подарувати. Він навіть зробив у нотаріуса договір дарування. Я сказала про те, що ми домовлялися, що це будинок 50 на 50, не потрібно. Але я тепер жалкую. Треба було, щоб все-таки подарував. А зараз би я вже це розподілила. Спочатку була така думка, але потім вона змінилась".

Юристка також зазначила, що не спілкується з колишнім чоловіком, але була б не проти, якби він таки наважився вийти з нею на зв'язок і запропонувати варіант про розподіл майна, який всіх влаштує:

"Я знаю, що коли ти вже домовляєшся про щось, то повинен це слово стримати. Ти можеш вийти зі мною на діалог і сказати: "Давай зробимо так чи по-інакшому". Я намагалася виходити на діалог, але нічим хорошим він не закінчувався. Я б хотіла, щоб він вийшов на зв'язок і запропонував мені як чоловік: "Я тобі пропоную оце і оце. Обери свій варіант". Я б обрала і для нього нормальний, і для себе".

Читайте на тему: Володимир Остапчук і Катерина Полтавська красномовно підтвердили своє одруження: фото.

тим часом шоумен планує жити у цьому будинку разом із новою дружиною Катериною Полтавською.Фото: instagram

Колишня обраниця знаменитості додала, що із спільного набутого у них лише цей будинок під Києвом. Але у минулому Остапчук також хотів ділити і автомобіль, який дарував їй. Христина такі припущення одразу відхилила.

"Я за діалог. Бо коли я піду в суд, питань для діалогу вже не буде. Вже піде трата коштів. Навіщо на це витрачати час і гроші, якщо можна сісти і домовитись? Зі спільного набутого у нас лише будинок. Він претендував і на автомобіль, який мені подарував.

Я кажу: "Як це? Це ж подарунок? Може тоді давай і Cartier давай ділити, навпіл розрізати?" - висловилася з цього приводу вона. - Це вже якась дивна історія, тому що коли ми жили, таких думок, звичайно, не було. Як можна дарувати щось і говорити: "Давай ділити це як спільне майно". Навіщо тоді на всю країну робити подарунок?".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil