Лайм

Була іскра: Влад Міцкевич відповів, чи дійсно мав роман із Поляковою

Чоловік пригадав часи співпраці зі знаменитістю

Кулінар та блогер Влад Міцкевич який заявляв про роман з Олею Поляковою, а потім спростував таку інформацію, знову висловився на цю тему. Так, він підтвердив, що між ними не було романтичних стосунків, але при цьому сказав, що співачка назавжди залишиться для нього близькою людиною.

Детальніше про це чоловік розповів Євгену Фешаку в рамках програми "33 запитання" від Люкс ФМ. Міцкевич зазначив, що вони з артисткою не були разом, але симпатія між ними, за його словами, таки була присутня. Полякову він назвав ідеалом своєї жінки.

Читайте також: Оля Полякова прокоментувала скандал із "невинними" фото з зіркою "МастерШеф" Владом Міцкевичем.

Оля Полякова і Влад МіцкевичФото: instagram.com/mitskevychvlad

"Якщо чесно, не було ніякого роману, але іскра була. Ці фото… Звісно, вони мають якийсь сексуальний характер. Я впевнений у тому, що завжди їй подобався. А вона для мене - мій ідеал. Високі ноги, гарні груди, красиві губи, маленьке обличчя, великі очі - ідеальна дівчина, мій типаж. На жаль, чи.. можливо, колись в майбутньому, я вже тоді точно не буду називати це романом, можливо, щось і буде, але ж треба, щоб вона спочатку вирішила всі свої питання стосовно сімейного життя. Тоді, можливо, б і так", - розповів чоловік.

Окрім того, кулінар також зазначив, що продовжує спілкуватися з виконавицею навіть після скандалу та гучних подробиць. Він поділився, що співпрацював із зіркою більше року, планував з нею багато проектів і деякі із них вже встиг почати реалізовувати, проте на заваді став продюсер артистки Михайло Ясинський:

"Ми з нею спілкуємося. Десь там я у неї заблокований, але я розумію чому. Тому що в неї є Михайло, і це людина доволі цікава. У нас з Олею співпраця була більше року. Ми з нею планували дуже багато проектів, і навіть вже декілька вийшло. Ми записали кулінарну передачу, займалися її тіктоками, планували робити масштабне шоу в рамках її медійності. Я це все мав взяти і проспонсорувати, але Міша чітко сказав: "ні". І в мене завжди залишалися до нього питання".

Читайте на тему: Такі знімки є і у мене: продюсер Полякової прокоментував її поцілунки з Владом Міцкевичем.

фото, якими Міцкевич намагався заявити про роман з ПоляковоюФото: instagram.com/mitskevychvlad

Наостанок Міцкевич додав, що як би не склалися його стосунки із Поляковою, вона завжди може розраховувати на його підтримку.

"Я хотів якогось розвитку для своєї близької людини, але, безумовно, це мало бути щось спільне. Я мав влитися туди і грошима, чому ні? Для мене Оля назавжди буде близька, як би не склалися наші відносини, - зауважив він. - Вона завжди буде моєю близькою людиною і може розраховувати на мою підтримку в будь-якому випадку. Я завжди буду поряд. Можливо, вона не буде хотіти мене помічати, але я буду поряд".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня