Лайм

Марічка Падалко розповіла про страшні погрози, які отримували її діти

Погрози були пов'язані з діяльністю чоловіка телеведучої

Марічка Падалко – дружина офіцера ЗСУ Єгора Соболєва, який у минулому був журналістом, активістом Євромайдану та народним депутатом від партії Самопоміч. У YouTube-шоу ебаут 48-річна телеведуча зізналася, що у минулому її сім'я отримувала страшні погрози, через які її дітям знадобився супровід.

Читайте також: Кохання переможе: Марічка Падалко зворушила архівним фото з чоловіком, який зараз воює.

Марічка Падалко та троє її дітей Фото: instagram.com/marichkapadalko

Падалко згадала про лист із погрозами, коли відповідала на запитання про активізм її сина Михайла. Хлопцю 17 років, але він регулярно бере участь у мітингах у Києві, а також уже висловлював бажання піти до армії.

"Бути активним громадянином у країні - завжди ризик. Мій син, можливо, раніше не сильно усвідомлював небезпеку. Але зараз, коли він гуглить новини, які стосуються нашої сім'ї, він уже краще згадує історію, якій років п'ять. Коли наша сім'я отримала лист з погрозами облити дітям обличчя кислотою, бо не подобалася діяльність батька. Якийсь період був, коли вони ходили під наглядом", - зізналася Падалко.

З цієї причини Марічка наголошує, що хоча вона захоплюється людьми з активною громадянською позицією, коли справа стосується її чоловіка та сина, виникає дуже багато хвилювань

Читайте також: Чоловік Марічки Падалко у ЗСУ розповів, що підтримує його щасливий шлюб під час війни.

17-річний син Марічки Падакло та Єгора Соболєва Михайло став активістом Фото: instagram.com/marichkapadalko

"Він обрав спосіб власного супротиву російської агресії - декомунізація, деколонізація. Щоб нагадати владі про те, що з пам'ятниками потрібно розібратися, у якийсь момент він чинив адміністративні правопорушення, - додала Марічка. - Перша його "справа" - барельєф Пушкіну на метро "Університет". Вони з однокласником "прикрасили" Пушкіна, давши зрозуміти, що йому, можливо, там не місце. Я спитала: "Ти не переживаєш, що тебе, можливо, затримають?" Він відпоів: "Ми надягли капюшони"".

Михайло Соболєв на акції за визволення українських військовополонених Фото: https://www.instagram.com/misha_soboliev/?

Марічко Падалко та Єгор Соболєв - батьки трьох дітей. Окрім 17-річного Михайла, вони виховують 16-річну Марію та 14-річну Катерину.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників