Лайм

Двічі вивертали валізи: Санта Дімопулос поскаржилася на поведінку польських прикордонників

Зірка поділилася деталями з підписниками

Санта Дімопулос, яка нещодавно оголосила про розлучення з чоловіком після 11 років шлюбу, розповіла про інцидент на польському кордоні. Українська танцівниця та співачка поділилася, що прикордонники цієї країни неабияк затримали її з сином через ретельну перевірку, і тому родина мало не запізнилася на літак.

Подробиці цієї історії виконавиця озвучила в Instagram-stories. Так, вона написала, що виїхала завчасно, щоб встигнути, однак жодні її вмовляння проводити перевірку швидше не допомогли.

Читайте також: Погрожували поліцією: на тлі блокування польського кордону Камалія поскаржилася на місцевих таксистів.

Санта ДімопулосФото: instagram.com/santadimopulos

"Ніколи, ніколи не їдьте через польський кордон. Ми запізнюємося на літак, хоча виїхали завчасно. Нас затримали і жодні вмовляння не впливають", - написала Дімопулос, яка виїхала з України.

Пізніше знаменитість знову вийшла на зв'язок в stories та розповіла, в чому саме була справа. За її словами, польські прикордонники двічі перевіряли валізи, а також ретельно оглядали машину. Вона дійшла висновку, що представники поляки ставилися до її родини з певною ненавистю:

"Ми дивом встигли останньої миті. Що з поляками на кордоні відбувається? Це, чесно кажучи, був жах. Вони двічі вивертали наші валізи, перевіряли повністю авто, тримали ворота зачиненими, ще й з таким знущанням. Якби я знала, що там такі люди, я б ніколи не поїхала через Польщу і більше ніколи не поїду, і нікому не раджу. Таке ставлення…жахливе. Максимально затримували, щоб сходити до вбиральні за злоті, євро не беруть. Звідки така ненависть?".

виконавиця розповіла про інцидент на польському кордоні.Фото: instagram.com/santadimopulos

Читайте на тему: Я не порушую закон: Григорій Решетнік розповів, як заробляє гроші за кордоном.

Нагадаємо, у період повномасштабної російсько-української війни Санта мешкає у Дубаї, проте час від часу повертається на Батьківщину, як було і цього разу. У соцмережах вона говорить про російську агресію в нашій країні, але при цьому продовжує спілкуватися російською мовою. Також після теракту у "Крокус Сіті Хол" у РФ Дімопулос висловила слова співчуття росіянам, пояснивши, що "ніщо не змусить її бажати іншим людям смерті".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Будувалися понад 20 років: Джамала висловилася про дім батьків у Криму, який відібрали окупанти

Українська співачка Джамала висловилася про втрату батьківського будинку в окупованому Криму, який відібрали росіяни

Не бачу нічого кримінального: Каменських пояснила, чому продовжує співати російською

Відома українська співачка Настя Каменських не соромиться, що продовжує виконувати свої пісні російською мовою за кордоном  

Маю право: автор хіта "Я з України" заявив, що не вірить зіркам, які перейшли на українську

Соліст гурту "МЕРІ" Віктор Вінник сказав, що думає про артистів, які після початку війни почали виконувати україномовні пісні