Лайм

За образом загадкової Klavdia Petrivna, чиї хіти розірвали мережу, ховалася відома співачка

Виконавиця заінтригувала шанувальників свіжою заявою

За образом загадкової співачки Klavdia Petrivna ховалася Маша Кондратенко - авторка пісні "Ванька-встанька", зірка серіалу "Школа", а також учасниця "Голосу країни-10". Саме вона вийшла отримувати музичну премію від видання "Лірум", коли зі сцени оголосили ім'я Klavdia Petrivna.

Пізніше в Instagram Кондратенко та Klavdia Petrivna з'явився спільний пост. У підписі до чорно-білого фото авторка залишила питання: "Хто це така?" На опублікованому кадрі можна побачити, як Марія позує в чорному капелюсі, який був частиною образу Klavdia Petrivna: на обкладинці її першого мініальбому зображена дівчина саме з цим аксесуаром.

Читайте також: Відмовляю з розбитим серцем: Астаф'єва розповіла, чому не повертається на сцену.

Фото: instagram.com/mashaa.kondratenko

Видання "Лірум" теж прокоментувало розкриття таємної виконавиці Klavdia Petrivna та зазначило, що артистка стала переможницею в номінації "Дебют року". "Маша Кондратенко - це Клавдія Петрівна. Чому це має так багато сенсу і одночасно так шоковано?" - пишуть користувачі у соцмережі X (колишній Twitter).

Коли Марія вийшла на сцену забрати нагороду, то не прокоментувала, що саме вона є анонімною виконавицею, проте сказала наступне: "Дякую моїй команді, дякую слухачам. Слідкуйте за новинами, скоро побачимось". Ведучий продовжував у цей час звертатися до артистки як до Klavdia Petrivna.

Фото: twitter.com/eurovanya

Після цього у соцмережах Кондратенко виклала stories з нагородою, де можна побачити підпис Klavdia Petrivna. Також вона постала на знімку з OSTY під композицію анонімної виконавиці "Хто ти", яка була записана разом із цим артистом.

Фото: instagram

Читайте на тему: Що стало зі співачкою Мариною Круть, яка ледь не стала представницею України на "Євробаченні-2023".

Нагадаємо, Маша Кондратенко - це українська виконавиця, блогерка та акторка, яка зіграла скромну відмінницю Соню в серіалі "Школа". Найбільшу популярність отримала після виходу композицій "Ванька-встанька", "Ведмеді-балалайки" та "Вогник вогник". Фіналістка десятого сезону талант-шоу "Голос країни", що вийшов у 2020 році. Зараз працює з українським лейблом GeishaNinjaSamurai.

Що стосується загадкового образу Klavdia Petrivna, то він з'явився у минулому році і здобув популярність у соцмережах. Зокрема, пісні з мініальбому анонімної виконавиці "Бережи себе" потрапили у список найпопулярніших пісень на стрімінгових сервісах України, а музичне видання "Слух" назвало мініальбом артистки одним із 35 найкращих альбомів та міні-альбомів 2023 року.

Про Klavdia Petrivna активно заговорили після виступу в рамках Третього саміту перших леді та джентльменів Олени Зеленської, де та згадала рядок з пісні співачки "Я щаслива": "Лікарі кажуть, що це депресія, мама каже, що я лінива". У такий спосіб дружина президента акцентувала увагу на важливості теми ментального здоров’я.

  • Також ми розповідали про співачку Юлію Юріну, яка під час війни намагається змінити російське громадянство на українське.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня