Лайм

Була недостатня кількість пігулок: Злата Огнєвіч зізналася, що хотіла вчинити самогубство

Зірка каже, що зараз ніколи б не зробила щось подібне

Злата Огнєвіч, яка нещодавно розповіла про службу на фронті свого батька-лікаря, зізналася, що в минулому хотіла накласти на себе руки. За словами співачки, це трапилося у 2015 році, і до подібних думок призвів сильний душевний біль, який на той момент вона переживала.

Розповісти про особисті проблеми минулого артистка наважилася під час інтерв'ю зі Славою Дьоміним. Вона не називає точну причину, через яку в неї почали з'являтися суїцидальні думки, однак каже, що тригером для них послужила інша людина.

Читайте також: Співачку Лущинську зацькували за пісню "Танцюю гопака": дівчина хотіла вчинити самогубство.

Злата ОгнєвічФото: instagram.com/zlata.ognevich

"Це важка тема. Я не можу розповідати повністю, що конкретно сталося і що було причиною. Причина була, в тому числі в людині… Коли приходить людина до думки про самогубство, це не відбувається в один день, до цього призводить спочатку легка депресія, потім – важкий психологічний стан. Я була як нульова система, яка відчувала, що я вмираю. І мені мозок подав ідею, що це єдиний шлях позбутися мук душі. Тригером стали певні обставини в моєму житті. Це великий душевний біль і я не могла впоратися. Тригером послужила людина", - розповіла виконавиця.

Огнєвіч продовжила висловлюватися на цю тему і зізналася, що купила транквілізатори, за допомогою яких і хотіла попрощатися з життям. На щастя, вона випила їх недостатню кількість і отримала не той ефект, якого прагнула з самого початку. Після пережитого Злата зрозуміла, яку велику помилку ледь не зробила:

"Я про це кажу і розумію, що то була не я. То була якась інша людина. Зараз я б ніколи такого не зробила. Просто була недостатня кількість пігулок, напевно… Я пам'ятаю, як прокинулася уночі і засмутилася, що мені не вдалося заснути, як я планувала. Заснути і все… Що треба мати в голові, щоб іти і купувати собі пігулки, і вкорочувати життя?! Я прокинулася вранці, і, оскільки це були транквілізатори, це заспокоїло мою нервову систему, і в цьому каматозному стані я зрозуміла, яку дурницю ледь не скоїла… Потім я вийшла на вулицю, побачила сонце, тоді вже було листя на деревах… Я торкалася цього листя і говорила з ним, просила пробачення в цього дерева, потім у Всесвіту, потім плакала".

Читайте на тему: Це є у нас в роду: дружина Андрія Бєднякова вперше розповіла про самогубство рідної сестри.

у 2015-му артистка ледь не вчинила самогубство.Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Цю ситуацію співачка проговорила зі спеціалістом. Артистка каже, що пережитий неприємний досвід допоміг їй зрозуміти, що у житті потрібно бути вдячним абсолютно за все, що відбувається.

"Я пропрацьовувала цю тему з психотерапевтом. Багато плакала. Це внутрішній біль. Це така нелюбов до себе, яка дійшла до ненависті. І ця сутність вирішила вбити мене. Що я тільки на себе не говорила всередині… Це такий біль, який доходить до певної позначки, і ти не можеш його нічим загасити: ні алкоголем, ні спілкуванням з друзями… Це такий біль - ти ніби як помер, і тобі залишається тільки один крок, - ділиться вона. - Яка це дурість, адже життя — це дар і ми не маємо права його відбирати. Після цього випадку я стала вдячна за все, що зі мною відбувається".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували