Лайм

В мережі показали свіже фото 88-річного Алена Делона, який нещодавно отримав орден від Зеленського

Зірка закликав фанатів не хвилюватися про його стан здоров'я

В мережі з'явилося свіже фото відомого французького актора Алена Делона, який нещодавно отримав відзнаку від нашого президента Володимира Зеленського за активну підтримку України. Відповідну публікацію у своєму блозі в Instagram оприлюднила донька знаменитості Анушка.

Так, дівчина показала, який нині вигляд має її 88-річний батько. У підписі до кадру вона поділилася, що їм вдалося разом провести час та поспілкуватися.

Читайте також: Путін викрадає українських дітей: зірка "Людей Ікс" Шрайбер показав потужне послання для Конгресу США.

Ален Делон заразФото: instagram.com/anouchkadelon

"У п'ятницю зранку я сфотографувала тата. Собі на згадку. Поснідавши з ним, я відчула невимовну вдячність. Гадаю, що він тут гарний. Своїм вічним сталевим бойовим яскравим поглядом і блакитними очима він надає мені неймовірної сили. Я показала йому це фото, він вирішив, що воно чудове. Настільки чудове, що я запитала його, чи можу поділитися ним з вами, його аудиторією, яка турбується про нього. Отже, за його згодою, ось воно", - поділилася Анушка.

Окрім того, у розмові з донькою Делон висловився про стан свого здоров'я і закликав шанувальників не турбуватися про це: "А на ваші хвилювання він відповідає: "Не хвилюйтеся". Нагадаємо, у мережі час від часу з'являються чутки стосовно того, що зірка має погане самопочуття, однак він спростував своєю заявою такі припущення.

Читайте на тему: Духовни, Спілберг та інші знаменитості, які походять з України та підтримують її під час війни.

Анушка зі своїм батьком у Каннах, 2019 рік.Фото: Getty Images

До слова, не так давно стало відомо, що Делона помістили під посилену опіку на тлі непорозумінь із родиною. В минулому його нащадками були ініційовані судові конфлікти. Раніше старший син актора Ентоні заявляв, що у 2023 році батько "міг відсвяткувати своє останнє Різдво", а своїх сестру та брата звинувачував у тому, що вони не говорять йому правду про самопочуття батька та приховують справжні результати його аналізів.

Через суперечки діти знаменитості не мають змоги доглядати за ним. Натомість це право належить офіційному опікуну Делона, ім'я якого не розкривається. Ця людина також має право розпоряджатися доходами та власністю зірки найближчі кілька років за відповідним рішенням суду.

  • Підтримує Україну: тим часом зірка "Володаря перснів" з'явився на червоній доріжці у футболці з тризубом.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували