RU  UA

Дізнатися

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

Виконавиці озвучили деякі нюанси

Вже наступного вівторка, 7 травня, у шведському місті Мальме пройде перший півфінал "Євробачення-2024". alyona alyona і Jerry Heil вийдуть на сцену зі своєю конкурсною піснею "Teresa & Maria", щоб представити нашу країну на цьому масштабному заході, і наразі артистки розповіли про репетиції та підготовку.

Так, у коментарі "Суспільному" виконавиці зазначили, що перша репетиція пройшла із чималою кількістю правок. Проте, за їхніми словами, глядачів очікує хороший номер, який буде вдосконалений і стане ще кращим, аніж був раніше.

Читайте також: Почуваю себе прекрасно: alyona alyona спростувала чутки про втрату голосу перед "Євробаченням-2024".

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

"Дуже багато правок від сьогодні. Думаю, що на наступній репетиції ви побачите, за моїми підрахунками, в сімсот разів краще", - сказала Jerry Heil.

Також представниці України на цьогорічному "Євробаченні" висловилися про сцену конкурсу та свої костюми, в яких будуть виступати. Зокрема, alyona alyona пояснила, що є певні нюанси, в тому числі той момент, що сцена трохи вища, аніж вона розраховувала:

"Сцена вища, ніж ми розраховували. Набагато більше сходинок, ніж я розраховувала. Мені доводиться йти набагато більше сходинок, і це забирає мої дихальні сили".

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

"Нам вони дуже подобаються, ми в захваті від їхньої довжини, на яку Яна постійно наступає, і я наступаю. Топові костюми, ми довго їх готували, але їх потрібно трішки підкоригувати, бо там є свої певні нюанси", - прокоментували сценічні образи артистки. "Коли я підіймаюсь сходами, то трішки все це волочу за собою, і треба зробити таким чином, щоб нічого не зіпсувати, показати номер гарно", - додала Яна.

Читайте на тему: Представниці України на "Євробаченні-2024" презентували оновлену версію пісні "Teresa & Maria": відео.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

"Виглядає дуже гарно, коли особливо на Яну дме вітер і воно все розлітається… а як гарно не робить від вітру моя трьохкілограмова кольчуга", - зауважила також реперка.

Нагадаємо, перший півфінал, як вже зазначалося вище, пройде 7 травня, другий півфінал 9, а гранд-фінал відбудеться у суботу, 11 травня. Саме тоді єврофани і дізнаються ім'я цьогорічного переможця цього масштабного конкурсу.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Євробачення Україна (@suspilne.eurovision)

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Тиск завжди присутній: Олена Зеленська поділилася, як війна змінила плани її дітей

Елена Зеленская призналась, что ее дочь Александра не строит планы на будущее в период войны, а сын Кирилл хочет стать военным

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Создатели Холостяка сообщили о большом количестве анкет после того, как объявили имя нового героя Александра Терена Будько

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення опровергло заявление alyona alyona о штрафе украинской делегации за футболки с призывами освободить военнопленных