Лайм

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Ведуча висловилася про це у соцмережах

Марічка Падалко, яка раніше розповідала про страшні погрози на адресу її дітей, цього разу висловилася про нову навичку сина Михайла. 17-річний хлопець навчається збирати FPV-дрони, аби таким чином допомогти своєму батьку Єгору Соболєву, який служить на фронті.

Так, Михайло знайшов безкоштовний курс та самостійно виконав кожен вказаний там процес, який складається з різних етапів: від придбання матеріалів до тестування пристрою наприкінці. Такий вчинок трохи шокував ведучу, оскільки вона не чекала, що замість підготовки до НМТ хлопець буде присвячувати свій час освоєнню нового вміння. Про це відома журналістка висловилася на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Персональна відповідальність, яку повинні брати всі: блогер Тайлер Андерсон мобілізувався у ЗСУ.

Фото: facebook

"Не так я собі уявляла підготовку до ЗНО чи НМТ старшої дитини. Але живемо в інші часи…" - написала вона.

Також відомо, що 17-тирічний Михайло бере активну участь у волонтерській діяльності, а у своїх соцмережах часто публікує збори для військових, у тому числі і для підрозділу свого батька.

"Я зібрав свій перший FPV дрон. Моєю мотивацією навчитись збирати дрони було напряму допомогти татові Єгору Соболєву та його підрозділу виконувати найважливішу роботу в нашій країні. Збори, акції та інша діяльність спрямована на підсилення обороноздатності дуже важлива і я далі продовжу нею займатись, але мені хотілось допомогти максимально безпосередньо. Закупівлю деталей, збірку та тестування робив сам за допомогою наданих в курсі матеріалів", - ділився Михайло про своє рішення навчитися збирати дрони.

Читайте на тему: Зірка "Просто Надії" розповіла про колишнього чоловіка-росіянина, який підтримує війну.

Фото: facebook

Єгор Соболєв захищає Україну від російських окупантів на Запорізькому напрямку. Він керує взводом безпілотників, тому діяльність сина прямо пов'язана із його роботою та допомогою йому.

"Я майже не маю сумнівів, що мені та моєму поколінню доведеться брати активну участь у боротьбі за незалежність, тому дуже раджу усім дізнаватись, навчатись та опановувати технології. Зараз є багато для цього можливостей", - також ділився Михайло.

Соболєв став на захист рідної країни У перший день повномасштабної війни, а контракт із ЗСУ підписав ще до її початку. Чоловік Падалко долучався до звільнення Київської області, а пізніше його перевели на схід та південь країни.

Падалко з чоловіком.Фото: instagram.com/yehorsoboliev

  • Також Падалко раніше ділилася, чому її син вирішив покинути футбол. Детальніше про це - читайте тут.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Будувалися понад 20 років: Джамала висловилася про дім батьків у Криму, який відібрали окупанти

Українська співачка Джамала висловилася про втрату батьківського будинку в окупованому Криму, який відібрали росіяни

Не бачу нічого кримінального: Каменських пояснила, чому продовжує співати російською

Відома українська співачка Настя Каменських не соромиться, що продовжує виконувати свої пісні російською мовою за кордоном  

Маю право: автор хіта "Я з України" заявив, що не вірить зіркам, які перейшли на українську

Соліст гурту "МЕРІ" Віктор Вінник сказав, що думає про артистів, які після початку війни почали виконувати україномовні пісні