Лайм

Інсайдер розповів про кризу у стосунках Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком і натякнув на розлучення

Закохані переживають не найпростіший період

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек, які відновили стосунки у 2021 році майже після 20-річної перерви, перебувають на межі розлучення. За словами інсайдера, вони нібито вже роз'їхалися і мешкають окремо.

Видання In Touch повідомляє, що Аффлек перебрався жити в інший будинок, тоді як сама артистка наразі ще в пошуках житла. Що стосується спільної нерухомості пари, яку вони обирали понад два роки, то знаменитості вирішили її продати.

Читайте також: Наречена Роберта Паттінсона Сьюкі Вотергаус вперше показала їхнього первістка: зворушливе фото.

Фото: Getty Images

Ймовірною причиною розриву стала Дженніфер, як говорить інсайдер. Вона нібито постійно контролювала свого обранця, і з цим він не може миритися. Зіркова пара досі кохає один одного, але разом жити їм важко.

"Бен уже виїхав, і їм, ймовірно, доведеться продати будинок мрії, який вони шукали два роки. Вони ніколи не припинять кохати одне одного, але вона не може контролювати його, а він не може змінити її. Це не могло тривати постійно", - прокоментував ситуацію інсайдер.

Кризу у стосунках знаменитостей підтверджує і той факт, що вони перестали разом з'являтися на світських заходах. Навіть на балі Інституту костюмів Met Gala у цьому році Лопес з'явилася без свого законного чоловіка.

Читайте на тему: В бікіні та прозорій білизні: українка Таню Муїньо зняла Дженніфер Лопес у звабливому кліпі.

Фото: instagram.com/jlo

Нагадаємо, Бен та Дженніфер познайомилися ще у 2001-му. Через якийсь час Аффлек освідчився Лопес, і вони планували зіграти весілля у 2003, проте до церемонії справа тоді так і не дійшла. Після 18-річної перерви закохані воз'єдналися та повідомили, що знову разом. У липні 2022 року Дженніфер Лопес і Бен Аффлек одружилися і показали у соцмережах весільні кадри.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому

Не все можна показувати: Даніель Салем поділився кадрами своєї небезпечної роботи на фронті

Український телеведучий та військовослужбовець Даніель Салем опублікував відео з фронту

Помер фронтмен гурту Crazy Town: виконавцю хіта Butterfly було 49 років

У Лос-Анджелесі на 50-му році життя помер соліст гурту Crazy Town Шифті Шеллшок (Сет Бінзер)