Лайм

Співачка KOLA чесно зізналася, чи говорить з чоловіком про поповнення у родині

Зірка сцени розкрила деякі подробиці

Восени минулого року співачка KOLA повідомила, що таємно вийшла заміж за громадянина Ізраїлю, якого звати В'ячеслав. Цього разу артистка висловилася на тему їхніх стосунків, а також заговорила про плани щодо поповнення у родині.

Подробицями виконавиця поділилася в рамках програми "Тур зірками" з Наталією Тур. Так, на думку зірки, головне у здорових відносинах двох людей - це любов, повага та щире бажання бути разом.

Читайте також: Ми не спілкуємось: Дмитро Коляденко розповів про сварку з Іриною Білик.

Фото: instagram.com/kola__official

При цьому Анастасія Прудіус (справжнє ім'я співачки) не приховує, що у минулому мала стосунки, де були присутні ревність з її сторони. Проте у своєму шлюбі з В'ячеславом вона не залишає місця для таких помилок.

"Основа будь-яких довготривалих стосунків це довіра, дружба й любов. Мені пощастило, бо в мене все це є. Усе залежить від чоловіка й жінки. Деяких своїх чоловіків я ревнувала, бо вони поводили себе некрасиво", - озвучила свою думку вона.

Окрім того, артистка говорить, що наразі сфокусована на розвитку музичної кар'єри, але, коли вони з чоловіком замисляться про дітей, то будуть вирішувати питання, де жити. Як відомо, на даний момент її коханий працює в Ізраїлі, у той час як вона приїжджає і до нього, і залишається тут, в Україні.

"Це проблемка. Ми про це дуже часто говоримо. Це питання потрібно ще вирішувати, оскільки коханий працює в Ізраїлі. Але впевнена, що ми знайдемо вихід", - сказала знаменитість.

Читайте на тему: Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук.

Анастасія зі своїм чоловікомФото: скриншот

Нагадаємо, раніше KOLA ділилася, що познайомилася з В'ячеславом влітку 2022 року під час одного з благодійних концертів. Обранець є старшим за неї на 13 років і живе за кордоном На початку минулого року чоловік освідчився виконавиці, і на тлі цього з'явилося питання щодо їхнього спільного проживання. Однак вони вирішили підтримувати стосунки на відстані.

Весілля пари пройшло у Празі, і на святкуванні були присутні лише найближчі люди закоханих, серед яких мама артистки та близький друг чоловіка.

"Говорив щось дуже довго. Потім просто відкривається ця коробочка і він запитує, чи буду я його дружиною. Я просто підняла очі, почала нервувати та п'ять хвилин у нас розмова. Пропозиції взагалі не очікувала. Потім за п'ять хвилин підійшов його друг із букетом троянд і тоді уже я сказала так" - розповідала раніше KOLA, якою була пропозиція руки та серця від В'ячеслава.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також