Лайм

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Хлопець активно займається розвитком своєї кар'єри

Богдан Осадчук - український актор та модель, популярність до якого прийшла після ролі Антона (Тохи) Сидоренко в серіалі "Школа". Окрім того, шанувальники пам'ятають про його роман зі співачкою Анною Трінчер, з якою він розійшовся після двох років стосунків. Що відомо про життя 23-річної зірки та чим він займається зараз - читайте далі на theLime.

Читайте також: Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк".

Фото: instagram.com/osadchukbogdann

Свою першу роль хлопець отримав ще у 2010-му році, зігравши маленького Адольфа Гітлера в одному з епізодів програми "У пошуках істини", що виходила на телеканалі "СТБ". Після цього були ще кілька ролей, а у січні 2018-го на телеканалі "1+1" відбулася прем'єра серіалу "Школа", де Богдан зіграв школяра Антона. Трінчер зіграла подружку Лоли - Нату.

У квітні того ж року вийшло музичне відео Анни на пісню "Живи", і у кліпі хлопець разом із виконавицею зіграли закохану пару. Далі вони разом знялися ще у двох роликах артистки та у відео до серіалу "Школа".

Свої стосунки Трінчер і Осадчук розсекретили влітку 2018 року під час спілкування Катериною Осадчою в рамках програми "Світське життя". У цей період вони активно публікували фото разом та не приховували свою пристрасть один до одного. Сама Анна, коментуючи стосунки, говорила, що не вірить у слова про те, що "щастя любить тишу".

"Мені абсолютно все одно на будь-які приказки. Щастя народжується всередині нас, і якщо ми його зберігатимемо, то ніщо йому не страшно, навіть злі язики. Приміром, про минулі стосунки я мало кому розповідала. І це ні до чого хорошого не привело", - ділилася вона.

Читайте на тему: Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС.

Богдан Осадчук та Анна Трінчер були разом 2 роки.Фото: instagram.com/annatrincher_official

Про розставання пара повідомила у квітні 2020-го року. Спершу співачка записала емоційне відео, де зізналася що розійшлася з Богданом.

"Я хочу розставити всі крапки над І. Я не хочу бачити поради нібито "у вас все налагодиться", "помиритеся". Я пояснила і розповіла все максимально доступно. Друзі, у нас все добре, ми не посварилися, а розійшлися. Так буває. Це складно для мене, і я думаю, для вас теж", - коментувала цю ситуацію вона.

Пізніше Осадчук теж висловився про розрив з виконавицею, зазначивши, що їм вдалося зберегти дружні стосунки:

Наразі я вільний, бо треба приділити собі набагато більше часу, енергії і сили. Серцю не накажеш. Я не знаю, що буде далі ... Не скажу, що шкодую. Не можна шкодувати про те, що зроблено. Все відбулося так, як повинно було статися. Ми в будь-якому випадку підтримуємо зв'язок - це найприємніше, що може бути. Ми залишилися друзями".

Як відомо, колишня пара познайомилася на знімальному майданчику, а романтичні стосунки між ними зав'язалися на "Голосі країни", де Трінчер тоді дійшла до фіналу у команді Джамали.

Фото: instagram

Читайте на нашому сайті: Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни.

Богдан Осадчук зараз

У період повномасштабної війни хлопець мешкає у столиці, продовжує займатися моделінгом та акторством, а також приділяє час навчанню. Він знімається у фільмах та виставах разом із популярними українськими колегами.

На початку повномасштабного вторгнення Богдан чітко висловив свою громадянську позицію, заявивши, що пишається бути українцем.

"Ми змогли за лічені години зробити те, що не змогли за 31 рік, стати одним цілим, я вважаю що це вже величезний крок до перемоги над зомбованою країною. Хоч вона у декілька разів більша за нашу неньку, але у багато тисяч разів слабша. Я пишаюсь, що я – українець, що виріс на землі незламних людей, дякую долі, що саме тут я можу бути вільною людиною з правом на свою думку", - йшлося у пості.

Фото: instagram

Окрім того, Осадчук став одним із знаменитостей, хто долучився до акції на підтримку захисників Маріуполя, які й досі перебувають у полоні. Серед інших селебріті, які долучилися до цієї акції, також Тарас Цимбалюк, Ольга Сумська, Наталка Денисенко, Ірина Сопонару, Ірина Кудашова та Ольга Атанасова.

Актори оприлюднили у соцмережах кадри у футболках із написом Free Azovstal Defenders (Звільніть захисників Азовсталі). Саме під цим хештегом можна доєднатися до акції у мережі.

Особисте життя Богдана Осадчука зараз

Залишається невідомим, чи є у хлопця серйозні стосунки. Проте у своєму блозі він часто публікує кадри з Іриною Кудашовою, ще однією зіркою серіалу "Школа". Шанувальники в коментарях часто цікавляться, чи є між ними романтичний зв'язок. Однак Кудашова розвіяла подібні припущення, заявивши про те, що між ними лише дружба.

Богдан Осадчук та Ірина Кудашова.Фото: instagram

  • Також почитайте про те, де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.

Любимо тебе: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон в День батька оприлюднила красивий кадр та привітала принца Вільяма зі святом. На фото принц обіймає своїх дітей.

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.