Лайм

Коло довіри крихітне: подруга Кейт Міддлтон розповіла про її стан під час лікування раку

Жінка має підтримку з боку близьких людей

Нещодавно у Кенгсінгському палаці висловилися про повернення Кейт Міддлтон до робочих обов'язків, а тепер подібну тему прокоментували й інсайдери. Зокрема, видання The Daily Beаst, посилаючись на власні джерела, пише про те, що принцеса Уельська не з'явиться на публіці до кінця цього року.

Наразі дружина принца Вільяма продовжує курс профілактичної хіміотерапії в рамках лікування від ракових клітин, які в неї виявили на початку року. Також джерело повідомляє, що наступний тиждень, з якого розпочнуться шкільні канікули, королівська родина проведе у маєтку Сандрінгем. Ймовірно, до них приєднаються і батьки Міддлтон.

Читайте також: З мечем у руці та метеликом на плечі: Букінгемський палац показав офіційний портрет Чарльза III.

Фото: instagram.com/princeandprincessofwales

"Мені сказали, що робочий розклад Кейт Міддлтон на цей рік порожній. Нічого не планується. Вона може не з’явитися на публіці до кінця цього року", - сказав виданню інсайдер.

Близькі люди Кейт також дотримуються думки, що їй наразі не варто з'являтися на публіці. "Ключове для неї зараз — уникати будь-якого стресу чи тривоги і просто продовжувати робити все, щоб покращити свій стан. Вони поїдуть до Сандрінгема, як тільки закінчиться школа", - висловилася про це подруга принцеси Уельської, ім'я якої залишається засекреченим.

"Коло довіри крихітне. Керол і Майкл (батьки), і (сестра) Піппа і (брат) Джеймс, очевидно, також були поруч з нею. Вони неймовірно дружна сім'я, і Кейт почувається абсолютно впевнено, покладаючись на них. Вони були поруч із нею протягом десятиліть і ніколи не підводили", - додала вона.

Читайте на тему: Онкохворий Чарльз III і принц Вільям вперше за довгий час разом з'явилися на публіці: фото.

Нагадаємо, востаннє Кейт Міддлтон виходила кілька місяців тому. Наприкінці березня стало відомо, що у неї діагностували рак. У середині січня обраниці принца Вільяма зробили планову операцію на черевній порожнині, і під час необхідних медичних обстежень аналізи показали злоякісну пухлину.

Вільям і Кетрін зі своїми трьома дітьми.Фото: Getty Images

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також