Лайм

Донька Заворотнюк прокоментувала смерть акторки і показала архівне фото

Російська акторка померла на 54-му році життя

У ніч на 30 травня у віці 53 років померла Анастасія Заворотнюк - російська акторка, яка понад п'ять років боролася з важким онкологічним захворюванням. Донька зірки серіалу "Моя прекрасная няня" підтвердила смерть своєї матері та поділилася фотоспогадом.

У Instagram-"історіях" Анна Заворотнюк опублікувала фотографію з мамою восьмирічної давності і зворушливо до неї звернулася. За словами дівчини, цей спогад телефон нагадав їй напередодні звістки про смерть акторки.

Читайте також: Мовчала про війну в Україні: російська акторка Інна Чурікова померла у 79 років.

Донька Анастасії Заворотнюк Фото: instagram.com/anna_zavorotnyuk

"Вчора ввечері телефон показав мені цей спогад, коли ми з мамою, 8 років тому, потрапили під сильний дощ, ховалися під деревом і дзвонили до Вальки, щоб вона нас забрала. А вчорашньої ночі нам зателефонували і сказали, що тебе більше немає. Мамо, ти найкраще, що в мене було. Я дуже пишаюся тим, що я твоя дочка. Я завжди любитиму і пам'ятатиму тебе такою щасливою, люблячою і неймовірною, як у цей дощовий день. Моя душа завжди з тобою", - написала донька Заворотнюк.

Фото: instagram.com/anna_zavorotnyuk

Нагадаємо, перші новини про важку хворобу Анастасії Заворотнюк почали з'являтися у жовтні 2019 року. Тоді в росЗМІ писали, що акторка хвора на рак, проте її представники цей діагноз не підтверджували і просили журналістів не спекулювати на тему здоров'я артистки.

У травні 2020-го офіційно стало відомо, що у зірки серіалу "Моя прекрасная няня" діагностувала гліобластому - злоякісну пухлину головного мозку. Діагноз російській акторці нібито поставили ще у вересні 2019 року у Німеччині.

Анастасія Заворотнюк з 2017 року знаходилася в базі сайту "Миротворець" через незаконне відвідування окупованого Росією Криму.

У серіалі "Моя прекрасная няня" акторка грала няню Віку з Маріуполя, який росіяни нещадно обстрілювали, перетворили українське місто на руїни, а потім окупували. Сім'я покійної Анастасії Заворотнюк жодного слова не сказала про повномасштабне вторгнення Росії в Україну.

Анастасія Заворотнюк у серіалі "Моя прекрасная няня" Фото: instagram.com/a_zavorotnyuk

Раніше актор-путініст Пускепаліс, який їздив до окупованого Донбасу, на смерть розбився в ДТП.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також