Лайм

Померла зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк, яка роками боролася з раком

Місце та час прощання пообіцяли повідомити згодом

На 54-му році життя померла російська акторка, зірка ситкому "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк. Вона роками боролася з онкологією та не з'являлася на публіці після виявлення хвороби.

Знаменитість мала пухлину мозку, яку у неї діагностували у 2019-му році. Після підтвердження агресивної форми раку вона практично не виходила в люди, проте, за словами її близьких, продовжувала наполегливо лікуватися. Про смерть акторки повідомили на її сторінці в Instagram.

Читайте також: Дочка Анастасії Заворотнюк розповіла, як змінилася після хвороби матері.

Фото: instagram.com/a_zavorotnyuk

"Неможливо усвідомити і дуже складно підібрати потрібні слова. Сьогодні вночі після тривалої та тяжкої хвороби пішла з життя наша Настя. Ми дякуємо кожному з вас, хто щиро бажав добра, молився за здоров'я та вірив. Настя завжди відчувала і дуже цінувала вашу підтримку", - йдеться у публікації.

Про місце прощання пообіцяли оголосити згодом.

У період лікування лікарі не втішали Заворотнюк прогнозами, а близько року тому один з експертів заявляв, що акторці "залишився місяць, максимум два". Однак після цих слів вона прожила ще 13 місяців.

Також у мережі ходили різні чутки стосовно її стану здоров'я. Зокрема, з'являлася інформація про те, що у 53-річної жінки розвинувся частковий параліч правої частини тіла, а згодом лікарі підключили її до апарату штучної вентиляції легень.

Читайте на тему: Моральне каліцтво не лікується: близькі Заворотнюк висловилися про нові "шедеври" преси.

акторка з чоловіком Петром Чернишовим. Фото: instagram.com/a_zavorotnyuk

Нещодавно у ЗМІ також говорили про те, що зірка серіалу "Моя прекрасна няня" нібито втратила змогу говорити. До цього призвела stories доньки акторки, Анни, яка написала, що переживає через неможливість радитись із мамою.

Окрім того, в інтернеті раніше з'являвся знімок знаменитості, де її важко впізнати. Фото зробили на камеру, що фіксує машини на дорозі.

Фото: скриншот.

У Анастасії Заворотнюк залишилися троє дітей: старша донька Анна, син Майкл і Міла, яка народилася незадовго до хвороби своєї матері. Старші нащадки росіянки з'явилися у її шлюбі з бізнесменом Дмитром Стрюковим, а Мілу вона народила від фігуриста Петра Чернишова, який був поруч із нею всі роки хвороби. За чоловіка Заворотнюк вийшла заміж у 2008-му році. Першим обранцем зірки був німецький підприємець Олаф Шварцкопф, з яким вона була в офіційних стосунках з 1993 по 1994 рік.

зірка зі своєю родиною. Фото: instagram.com/a_zavorotnyuk

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також