Лайм

Донька Ірини Горової зіграла весілля з коханим-іноземцем: фото стильних молодят

Через два роки після свята на батьківщині чоловіка

Донька Ірини Горової Наталія зіграла весілля зі своїм обранцем. Одружилася пара ще 2022 року в Лівані, звідки родом наречений. Зіркова мама привітала молодят із важливою подією і показала їхні стильні фото.

На особистій сторінці в Instagram продюсерка опублікувала кілька кадрів з весілля і написала: "Вітаю, мої любі. Кохайтеся, насолоджуйтесь життям, підтримуйте один одного. Я неймовірно щаслива мама".

Читайте також: Не дозволяє совість: Олександра Зарицька скасувала весілля з коханим та назвала причину.

Фото: instagram.com/gorovaya_irina

Для особливого дня 26-річна Наталія вибрала лаконічну сукню з білого сатину довжини мідаксі, а замість фати - шифонову накидку на одне плече. Свій образ наречена доповнила туфлями-мюлями з відкритим носком і масивними сережками-кільцями. Наречений був одягнений у сірі штани та білу лляну сорочку.

Фото: instagram.com/gorovaya_irina

Де проходило весілля і наскільки масштабним було свято, Ірина не уточнила. Раніше продюсерка розповідала, що її донька разом із чоловіком-іноземцем живе у Варшаві (Польща).

Наталія Горова вийшла заміж за ліванця на початку повномасштабної війни. Зять Ірини Горової мусульманин, і для його батьків було важливим, аби пара одружилася за традиціями ісламу. Сама донька продюсерки віру не змінювала.

Фото: instagram.com/gorovaya_irina

Колишня дружина Потапа розповідала, що коли молодята повернуться в Україну, вони планують повінчатися, а потім зіграти пишне весілля.

"Їх розписував мулла. Вони одружені за цією вірою, але вона не приймала цю віру. Це з поваги до батьків. Ми вирішили, що тут [в Україні] відбудеться вінчання за нашими традиціями, а потім уже буде весілля", - розповідала Горова у вересні 2022 року.

Фото: instagram.com/gorovaya_irina

Наталія – донька Ірини Горової від першого шлюбу з музикантом Юрієм Горовим. Пара розлучилася, коли дівчинці було близько року. Також продюсерка виховує сина Андрія, якого народила від репера і продюсера Потапа.

Фото: instagram.com/gorovaya_irina

Раніше Ірина Горова розповіла про стосунки Потапа із 16-річним сином.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці