Лайм

Оля Полякова вирішила повернути молодшу доньку в Україну: співачка пояснила своє рішення

Зірка висловилася у соцмережах

Оля Полякова повідомила, що її молодша донька Аліса повертається в Україну з-за кордону. Як відомо, останні два роки дівчина жила та навчалася у Великій Британії, проте розлука з рідним домом стала для неї справжнім випробуванням.

Деталі, а також фото виконавиця оприлюднила у Instagram. У публікації вона зізналася, що донька постійно просила повернути її додому, а роки життя на відстані супроводжувалися сльозами, істериками та сумом. Врешті артистка не витримала і прийняла рішення забрати Алісу, хоч і тут, в Україні, не так безпечно у період повномасштабної війни.

Читайте також: Прожили півроку: Влад Міцкевич відзначився новою скандальною заявою про стосунки з Поляковою.

молодша донька співачки АлісаФото: instagram.com/polyakovamusic

"Два роки постійних істерик і суму за домом! Хоч вона навчається там в прекрасній школі, без тривог і бомбосховищ! Але все! Повертається до своєї школи, свого дому, не дивлячись на те, що тут не так безпечно, відключають світло, постійні тривоги і навчальний процес буде нелегкий!" - написала Полякова.

Дівчина повернеться до рідної країни вже через два тижні. Наостанок знаменитість запевнила, що прийняла подібне рішення, оскільки не хоче більше травмувати психологічний стан своєї дитини. Але 12-річній дівчині все ж доведеться звикати до нових реалій життя вдома:

"Те, що її зненацька відірвали від того, що вона любила, травмувало сильно і сфокусувало, що тільки повернувшись вона здобуде життя, яке втратила. Вона не розуміє ще: як було - вже ніколи не буде…Я втомилася щодня вислуховувати сльози! Через два тижні Аліса повертається до Києва, своєї школи, до своїх друзів, до мене!".

Читайте на тему: Такі знімки є і у мене: продюсер Полякової прокоментував її поцілунки з Владом Міцкевичем.

Полякова з доньками Марією та АлісоюФото: instagram.com/polyakovamusic

До слова, про можливість повернення Аліси додому Полякова заявляла ще напередодні. Тоді вона говорила, що дівчина залишиться у Британії до літа, після чого приїде в Україну:

"Їй дійсно все непросто дається. Вона вже з’їла нам мізки! Тому ми ухвалили рішення: вчиться там до літа – і повертається в Київ. Більше це витримати неможливо. Кожен день звинувачення, що я погана мама, віддала дитину в дитячий будинок. Це страшне – два роки жахіття. Треба забирати, бо я вже просто не витримую".

Нагадаємо, у шлюбі з своїм чоловіком Вадимом Буряковським Полякова виховує також і старшу доньку Марію. Вона теж близько року провчилася у Британії, але згодом покинула виш, приїхала в Україну та стала студенткою музичної академії імені Чайковського.

Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом БуряковськимФото: instagram.com/polyakovamusic

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці