Лайм

Страху не відчуваю: Спартак Суббота висловився про мобілізацію та оновлення даних у ТЦК

32-річний чоловік озвучив свою думку

Психотерапевт Спартак Суббота, який близько року тому опинився в центрі масштабного скандалу через свої дипломи та освіту, прокоментував тему мобілізації. Так, він зауважив, що не відчуває страху через можливу службу в армії.

У інтерв’ю Славі Дьоміну чоловік заявив, не боїться іти на фронт, якщо його мобілізують, проте, як і всі люди, за його словами, боїться болю і смерті: "Страху з цього приводу я не відчуваю. Страх є з приводу смерті. Всі бояться смерті, це абсолютно нормально. Якщо хтось говорить, що не боїться смерті чи болю, повірте, ваші переконання розвінчаються за виникнення певних обставин".

Читайте також: Невиліковна хвороба: український режисер пояснив, чому йому не місце на фронті.

Фото: instagram.com/spartaksubbota

Також Суббота розповів, що ще не встиг оновити дані після набуття чинності нового закону. Однак він не виключає, що в майбутньому похід до військкомату все ж може відбутися - коли він закінчить докторантуру.

"Дані в ТЦК ще не оновлював після виходу закону. Але я оновлював дані прямо за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення. Отримав військовий квиток. Все що треба зробив буквально за кілька днів до повномасштабки. Тому що було таке відчуття, що щось буде, і хай воно собі буде, хай буде воєнний білет, він зайвим не буде. Тому я оновив", - сказав Спартак.

"Я зараз в докторантурі, якщо я буду продовжувати навчання, - також додав він. - Була кандидатська, зараз докторантура. Вона закінчиться, після неї або викладацька діяльність, залежно від того, куди я буду рухатися, або в науково-дослідницькому напрямку, або у викладацькому. Тому треба буде йти оновлювати дані".

Читайте на тему: Троє учасників гурту "Жадан і собаки": Сергій Жадан озвучив подробиці мобілізації до НГУ.

Нагадаємо, цієї весни Суббота повернувся у мережу з новим проектом, чим не на жарт обурив юзерів. Він презентував програму під назвою "Самое время", яку веде російською мовою. Програма розповідає про історію через призму психології, а в описі YouTube-каналу йдеться, що фахівці використовують "природничо-науковий підхід у питанні досліджень історичних фактів та особистостей". Якою була реакція суспільства - читайте тут.

  • У середині квітня Спартак оголосив про заручини: дізнайтесь, хто стала обраницею скандального психотерапевта.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Племінник Ольги Сумської відповів, чи порозумівся з акторкою після конфлікту в мережі

Український актор В'ячеслав Хостікоєв розповів, чи порозумівся зі своєю тіткою Ольгою Сумською після його інтерв'ю про Антоніну Паперну в Москві

Це боляче: акторка і дружина військового звернулася до чоловіків, які веселяться в тилу

Акторка театру та кіно Євгенія М'якенька засудила чоловіків, які дозволяють собі виставляти напоказ безтурботне життя, поки інші воюють

Назавжди: Ніколь Кідман романтично привітала чоловіка з 18-ю річницею шлюбу

Оскароносна акторка Ніколь Кідман і кантрі-співак Кіт Урбан показали романтичне фото з нагоди 18-ї річниці весілля