Лайм

Мурат Налчаджиоглу у свій день народження захопив рідкісним кадром з підрослою донькою

Бізнесменові виповнилось 47 років

Український бізнесмен турецького походження Мурат Налчаджиоглу, який після розлучення зі співачкою-зрадницею Ані Лорак відомий нетривалими стосунками з жінками, 12 червня опублікував фото зі своєю єдиною донькою Софією. Сьогодні бізнесменові виповнюється 47 років.

На сторінці в Instagram Мурат оприлюднив архівний кадр з дівчинкою, якій цього року виповнилось 13 років. На знімку видно, що Налчаджиоглу разом із донькою перебувають на борту літака.

Читайте також: Мадонна висловилася на захист українських дітей та підтримала Саміт миру у Швейцарії: відео.

Мурат з донечкою СофієюФото: instagram.com/stories/muratnalca


Цією фотографією бізнесмена привітали його друзі. "З днем народження, брате. Найкращі побажання", – такий підпис супроводжує кадр.

Додамо, що Софія - єдина донька Мурата, яка народилася у шлюбі зі співачкою Ані Лорак, яка з 2014 року живе та будує кар’єру в країні-агресорці. У березні 2024 року пропагандистські ЗМі поширили інформацію, що Ані Лорак (Кароліна Куєк) подала документи на набуття громадянства РФ. Мурат після повномасштабного вторгнення Росії в Україну був у Києві. Він засудив дії країни-агресорки та долучився до допомоги ЗСУ. Бізнесмен після розлучення з Ані Лорак одружився з візажисткою Лілією Ревус, але невдовзі пара побила горшки. Незабаром він став зустрічатися із молодою моделлю та блогеркою Анастасією, з якою також розійшовся.

Раніше ми писали, що Євген Клопотенко пояснив, чому не вступив до лав ЗСУ. Кулінар продовжив займатися улюбленою справою та допомагати українській армії.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Марина Боржемська відповіла, чому не наважується на нові стосунки після розлучення з Узелковим

Колишня дружина В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська розповіла, що не перебуває у стосунках і пояснила чому

Померла французька акторка Анук Еме - зірка фільму "Чоловік і жінка"

У Парижі на 93 році життя померла французька акторка Анук Еме, яка знімалася у фільмах Федеріко Фелліні і картині "Чоловік та жінка"

Стаю на захист своєї країни: українська акторка доєдналася до ЗСУ

Актриса театру імені Лесі Українки Марія Агапітова поділилася в мережі новиною про те, що вона приєдналася до ЗСУ та їй потрібна допомога