Лайм

Після гучного розлучення Костянтин Войтенко одружився вдруге: чорні образи пари

Колеги та прихильники продовжують вітати закоханих

Після розлучення у 2022 році Костянтин Войтенко наважився на другий шлюб. Його обраницею стала дизайнерка Наталія Камінська, пропозицію якій він зробив на День святого Валентина.

Радісною звісткою закохані поділилися у соцмережах. У Instagramвони оприлюднили серію кадрів, зроблених у одному з київських РАЦСів. Пара відмовилася від традиційних вбрань та постала у чорних образах. Наталія позувала у мережівній сукні, яка підкреслювала фігуру, тоді як її новоспечений чоловік у був костюмі та сорочці такого ж кольору.

Читайте також: Були у шлюбі 2 роки: Григорій Бакланов і Анастасія Цимбалару повідомили про розлучення.

Фото: instagram.com/konstantin.voytenko

"Чоловік та дружина", - йдеться у підписі до серії кадрів. Можна зрозуміти з опублікованого контенту, що закохані відмовилися від гучного святкування, а просто узаконили свій шлюб, відзначивши цю подію святковою фотосесією.

Фото: instagram.com/konstantin.voytenko

У коментарях Войтенка та його кохану вже встигли привітати чимало колег, у числі яких Анна Кошмал, Тарас Цимбалюк, Наталка Денисенко та інші.

Фото: instagram.com/konstantin.voytenko

З Камінською актор був знайомий раніше, проте стосунки між ними зав'язалися у період повномасштабної війни. Костянтин раніше зізнавався, що після гучного розлучення вже не планував більше одружуватися, але сильні почуття все ж змінили його думку з цього приводу.

"Вона буквально на дві доби приїхала з Польщі, щоб знайти кішку, яка загубилася. З Наталією вже були знайомі, але я взагалі не очікував її побачити. Ми обнялися, і ці обійми вийшли такими незвичайними і дивними, що все відразу стало зрозуміло, - пригадував знаменитість початок стосунків. - Я ніколи не відчував такого кохання до когось і щоб так кохали мене. Тому переконання, що залишуся холостим, зруйнувалося доволі швидко".

Читайте на тему: Нікіта Добринін підтвердив, що знайшов нове кохання після розлучення: хто його обраниця.

Фото: instagram.com/konstantin.voytenko

Фото: instagram.com/konstantin.voytenko

Дизайнерка, як відомо, має сина від попередніх стосунків, і у актора теж є донька Емілія від шлюбу з танцівницею Валентиною Марініною, з якою він зі скандалом розстався восени 2022 року.

Тоді його колишня кохана заявила про те, що у їхньому сімейному житті було домашнє насильство та аб'юз. Костянтин всі подібні звинувачення на свою адресу заперечив та заявив, що готовий відстоювати правду у правовому полі.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також