Лайм

Виїхав легально: ведучий В'ячеслав Соломка відповів на хейт через відпочинок в Іспанії

Шоумен озвучив свою думку з цього приводу

Чимало українських знаменитостей у період повномасштабної війни виїжджають за кордон задля вирішення робочих питань чи відпочинку, і через це часто зіштовхуються з критикою у мережі. Цього разу порція хейту дісталася ведучому В'ячеславу Соломці, який нещодавно був на відпочинку в Іспанії.

У програмі "Тур зірками" шоумен заявив, що перетинає кордон на законних підставах. Зокрема, він уточнив, що має певні медичні обставини, які роблять його непридатними для військової служби та дозволяють виїжджати у період воєнного стану.

Читайте також: Ірина Горова відповіла на чутки, що розірвала співпрацю з Потапом через його "зашквари".

Фото: instagram.com/v_solomka

"Стільки отримав хейту з цього приводу й не зрозуміло чого. Виїхав я абсолютно легально. Ні в кого нічого не вкрав. Вибачте, не буду розкривати свою медичну книжку, тому що це медична таємниця. Втім, є причини, на жаль, які дають мені можливість виїздити за кордон. Я там працював. У нас була низка благодійних заходів для українців, які проживають в Іспанії. Ми зібрали гроші на декілька автівок. А точніше, я спершу їхав туди відпочивати до моїх друзів, багатодітної сім'ї. Вони дізналися, що я їду й мене запросили. Запитали, чи зможу їм провести захід, і я погодився. Відпочив і попрацював, але нічого не заробив", - пояснив детальніше Соломка.

На запитання ведучої про те, чи не відчуває чоловік провини за відпочинок в інших країнах у період повномасштабної війни, В'ячеслав дав ствердну відповідь. Так, він зазначив, що якби відчував дискомфорт через це, то не став би виїжджати. Проте, на його думку, немає нічого поганого в тому, що людина виїхала за кордон і згодом повернулася додому.

"Що аморального в тому, що людина з'їздила за кордон і повернулася? Мабуть, якщо б мені було некомфортно, я б не виїздив", - зауважив ведучий.

Читайте на тему: Блогерка Пренткович прокоментувала повернення в Україну після скандального виїзду з чоловіком.

Нагадаємо, В'ячеслав Соломка - український ведучий, гуморист та актор. Працював у Київському академічному Молодому театрі, театрі "Сузір'я" та театрі на Подолі. У період з 2012 по 2018 роки працював ведучим шоу "Підйом" на "Новому каналі", був ведучим шоу "Ранкові круасани" на каналі ТВі, а також вів програму "Ранок з Україною" на каналі "Україна" і шоу "Доброго ранку, країно" на каналі "UA: Перший".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Племінник Ольги Сумської відповів, чи порозумівся з акторкою після конфлікту в мережі

Український актор В'ячеслав Хостікоєв розповів, чи порозумівся зі своєю тіткою Ольгою Сумською після його інтерв'ю про Антоніну Паперну в Москві

Це боляче: акторка і дружина військового звернулася до чоловіків, які веселяться в тилу

Акторка театру та кіно Євгенія М'якенька засудила чоловіків, які дозволяють собі виставляти напоказ безтурботне життя, поки інші воюють

Назавжди: Ніколь Кідман романтично привітала чоловіка з 18-ю річницею шлюбу

Оскароносна акторка Ніколь Кідман і кантрі-співак Кіт Урбан показали романтичне фото з нагоди 18-ї річниці весілля