Лайм

Орландо Блум висловив слова підтримки українським дітям та розповів історію 8-річної Мілани

Знаменитість демонструє солідарність з нашою країною від початку повномасштабної війни

Британський актор Орландо Блум, який раніше мав зустріч з Зеленськими, пригадав свій крайній візит до України. Зокрема, в рамках поїздки сюди в якості посла доброї волі ЮНІСЕФ знаменитість висловив слова захоплення українським дітям, які демонструють стійкість та незламкість навіть в умовах повномасштабної війни.

В Instagram ЮНІСЕФ зазначається, що зірка поспілкувався з 8-річною Міланою, яка внаслідок сильних обстрілів змушена була виїжджати з рідного Ірпеня. Дівчинка отримала травму, яка призвела до часткової втрати зору. Однак, попри всі випробування, вона залишається сильною та не падає духом.

Читайте також: Соліст U2 Боно намалював портрет Володимира Зеленського для обкладинки журналу The Atlantic: фото.

Орландо БлумФото: Getty Images

"Мілана відвідує заняття з арттерапії від ЮНІСЕФ на київському вокзалі, які допомагають пережити травмуючі спогади та розкрити творчі здібності. Всім дітям в Україні потрібне щасливе та безпечне майбутнє з можливостями для розвитку", - також йдеться у публікації.

"Я вже двічі був в Україні як посол доброї волі ЮНІСЕФ. Щоразу я був вражений стійкістю дітей та їхніх родин перед викликами війни. Наш обов'язок - забезпечити дітям в Україні таке майбутнє, яке дасть їм надію та можливості, щоб вони могли безпечно навчатися у школах, могли розкривати свій потенціал і зростали в безпеці, в турботливих сім'ях, які отримують належну соціальну підтримку. Ми не можемо дозволити цій війні знищити найважливіший ресурс України - її людей. Для відновлення країни необхідно передусім подбати про дітей. Вони є майбутнім України", - зауважив Блум у своєму зверненні.

Читайте на тему: Бред Пейслі заспівав "Червону руту" з українцями: фото та відео виступу у центрі Києва.

До слова, у 2016 році актор приїжджав на Донбас, а у березні минулого року був у Києві. Тоді він чоловік відвідав дитячі точки проекту ЮНІСЕФ "Спільно" у столиці, 17-ту школу в Ірпені, де за підтримкою ЮНІСЕФ облаштували підвал та бомбосховище, а також приїздив до прийомної сім'ї у Демидові, яка прийняла чотирьох дітей.

Для довідки: Орландо Блум - 47-річний британський актор, який здобув популярність завдяки ролі ролі Леґоласа в екранізації романів Джона Толкіна про світ Середзем'я та Вільяма Тернера в кіноепопеї "Пірати Карибського моря".

Читайте на нашому сайті: Мадонна висловилася на захист українських дітей та підтримала Саміт миру у Швейцарії: відео.

На початку повномасштабного російського вторгнення в Україну підтримав нашу країну та закликав світ зробити те саме. Також у якості посла ЮНІСЕФ він приїжджав до Молдови, де підтримав українців, які вимушено покинули свої домівки.

"Сьогодні я прибув до України вперше після поїздки з 2016 року. Відтоді як я був тут, я навіть не міг уявити, що війна може поширитись на всю країну. Але сьогодні мені пощастило почути дитячий сміх у дитячій точці", - коментував знаменитість свій візит до України наприкінці березня 2023 року.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Просто його очікую: кохана "Да Вінчі" розповіла про життя після його загибелі

Аліна Михайлова розповіла, як живе без коханого Дмитра Козюбайла ("Да Вінчі"), який загинув на фронті у березні 2023 року

Процедура продовжується: Тімур Мірошниченко розповів, на якому етапі друге усиновлення

Популярний український телеведучий Тімур Мірошниченко підтвердив, що зовсім скоро їхня родина побільшає – вони усиновлять ще одну дитину

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому