Лайм

Рятуюся знеболювальними: Віктор Павлік висловився про своє самопочуття після операції на серці

Знаменитість озвучив подробиці

Нещодавно Віктор Павлік переніс складну операцію на серці, і тепер він висловився про своє самопочуття. Так, артист поділився, що продовжує період реабілітації та дотримується рекомендацій, призначених лікарями.

Про це виконавець розповів у "Сніданку з 1+1". Зокрема, він зазначив, що відновлення триватиме наступні кілька місяців, наразі він продовжує приймати знеболювальні. У списку заборон від фахівців - керування автомобілем та мотоциклом, оскільки чоловікові не можна підіймати нічого важкого.

Читайте також: Дивом вижила: Оксана Білозір заявила про отруєння у період своєї роботи в Мінкульті.

Фото: instagram.com/viktorpavlik

"Зараз ледве стою. Зараз чешеться грудна клітка, бо все заживає. Грудина болить, дуже сильно болить. Рятуюся знеболювальними. Не можна навіть їздити за кермом автомобіля, хоча я сідаю. Мінімум місяць, а краще два-три мені не можна нічого підіймати важчого за один кілограм. Тобто я навіть дитину не можу взяти на руки. Все літо не можна за мотоцикл сідати, а хочеться. Ось це біда", - прокоментував ситуацію 58-річний артист.

Як відомо, Павлік народився із вродженою вадою серця. Йому необхідна була операція із заміни одного із серцевих клапанів на штучний. Катерина Репяхова, обраниця музиканта, ділилася, що операція тривала близько чотирьох годин, після чого чоловік дві доби пробув у реанімації, а в цілому його знаходження у клініці тривало 10 днів.

Читайте на тему: Вона приходить у сні: Тоня Матвієнко розповіла, як почувається після смерті матері.

Також кохана зірки зізнавалася, що він до останнього не хотів погоджуватися на цю медичну маніпуляцію, але на все ж наважився на подібний крок заради маленького сина Михайла, який з'явився у його четвертому шлюбі.

"Хірурги зробили Віктору Франковичу мінідоступ. Таким чином реабілітація буде в рази швидше, вона вже минає… Тобто йому не розрізали повністю грудну клітку, не розводили ребра, а зробили мінінадріз і клапан заводили через судини. І його стан здоров'я дозволив це зробити, тому вчора він вже взяв гітару в руки та співав", - розповідала подробиці операції Катерина.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також