Лайм

Підтримка вбивць: Адель критикують через сукню російського дизайнера, який одягав окупантів

Зірка викликала гнів українців

Після початку повномасштабного російського вторгнення Україну підтримали величезна кількість світових зірок. На третій рік великої війни багато хто з них продовжує висловлювати солідарність з нашим народом, але також є ті, хто став для українців розчаруванням. Серед них – британська співачка Адель. На своєму нещодавньому концерті артистка з'явилася у сукні покійного Валентина Юдашкіна – прихильника Путіна і автора військової форми для армії окупантів.

На особистій сторінці в Instagram знаменитість опублікувала кілька кадрів свого виступу в Лас-Вегасі і відмітила сторінку модного дому Yudashkin, заснованого скандальним модельєром, який помер у 2023 році. Українських шанувальників Адель обурив вибір сукні, а також те, що вона піарить російський бренд. Коментатори нагадали співачці, що Юдашкін одягав російських солдатів, які зараз вбивають українців.

Читайте також: У Литві скасували концерт співачки LP, яка дякувала росіянам в худі з триколором.

Фото: instagram.com/adele

"Адель і російська армія носять речі одного дизайнера";

"А ви знаєте, що цей дизайнер розробив армійський одяг для російської армії, який зараз вбиває невинних людей?";

"У вас є можливість носити будь-який бренд одягу у світі, але ви обираєте носити сукню російського дизайнера, який також розробляє форму для російської армії, яка зараз вбиває безневинних людей в Україні, ви серйозно?"

"Гарний вибір підтримати російського дизайнера, який підтримує геноцид. Наступного разу, коли одягнете цю сукню, обов'язково не забудьте хоча б подивитись фото зруйнованих Маріуполя, Бучі, Херсона, Вовчанська, Бахмута та багатьох інших міст";

"Не можу повірити, що моя улюблена співачка зробила такий жорстокий вибір! Ви зробили мені боляче! Поранили мою дочку, яка не бачила свого батька майже два роки! Будь-яка підтримка вбивць - це ще більше вбитих, викрадених українців. Величезне розчарування";

"Російська сукня - кров на твоїх руках";

"Я українка, яка купила квиток на твій концерт у Мюнхені, щоб побачити, як ти виступаєш у кривавій сукні. Браво! Це абсолютно новий рівень лицемірства!".

Читайте також: Після публічної підтримки України: Тілль Ліндеманн з Rammstein випустив кліп з росіянами.

Фото: instagram.com/adele

Бренд Валентина Юдашкіна спеціально створив сукню для Адель, про що стало відомо з Instagram модного дому.

"Шикарна Адель в образі від Yudashkin, створеному спеціально для її 45-го концерту в Лас-Вегасі. Короткий образ, що відображає її чуттєвість", - написали на сторінці бренду.

Фото: instagram.com/adele

Раніше в мережі розкритикували співачку Дженніфер Лопес, яка пройшлася з путіністами однією килимовою доріжкою.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також