Лайм

Буде що сказати в суді: адвокат Тімберлейка прокоментував арешт співака через "п'яне" водіння

Днями у Нью-Йорку заарештували співака Джастіна Тімберлейка за керування автомобілем у нетверезому стані. Виконавець провів у дільниці кілька годин, після чого його відпустили без внесення застави. Адвокат знаменитості, який захищатиме його в суді наприкінці наступного місяця, виступив із заявою.

Коментар представника Джастіна Тімберлейка Едварда Берка-молодшого з'явився у розпорядженні видання People. "Містер Берк має намір рішуче захищати містера Тімберлейка від цих звинувачень. Йому буде що сказати у потрібний час. Наразі він очікує від прокуратури повної інформації", - сказали в команді юриста.

Читайте також: Знаменитого репера у США звинувачують у насильстві і торгівлі людьми: деталі скандалу.

Фото: instagram.com/justintimberlake

Тімберлейку було пред'явлено одне звинувачення у водінні у нетверезому стані і два стягнення - за проїзд на заборонний знак та за недотримання рядності руху.

Нагадаємо, співака зупинили у Саг-Харборі у передмісті Нью-Йорка. У звіті про арешт йшлося, що у Тімберлейка "очі були налиті кров'ю та скляними, з рота виходив сильний запах алкоголю, він був не в змозі розділити увагу, у нього була сповільнена мова, він хитався на ногах і погано впорався з усіма стандартними тестами на тверезість".

Водночас сам Джастін стверджував, що випив лише один мартіні.

Фото: instagram.com/jessicabiel

Після інциденту джерело, наближене до співака заявило, що Тімберлейк давно має проблеми з алкоголем, тому арешт у нетверезому стані нікого не здивував.

"Це не секрет. Усі знають. У нього реальна проблема з алкоголем, багато травки, але серйозна проблема з алкоголем, і він приховував і маскував її роками", - говорив він.

Однак інший інсайдер стверджував, що артист якийсь час не пив та вів здоровий спосіб життя.

Тімберлейк поки не зробив публічної заяви щодо свого арешту. Судове засідання у справі зірки відбудеться 26 липня.

Раніше Брітні Спірс заявила, що зробила аборт під час стосунків із Тімберлейком.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також