Лайм

Олена Зеленська у вишитій сорочці і модних палаццо зустрілася з Бріжит Макрон

Перша леді мала стильний та елегантний вигляд

У другий день офіційного візиту до Франції, яка відзначає 80-річчя висадки союзників у Нормандії, Олена Зеленська відвідала Париж, де зустрілася з мером Анн Ідальго. Також перша леді України провела зустріч зі своєю французькою колегою Бріжит Макрон.

"Побачилась із моєю колегою та доброю подругою – першою леді Франції Бріжит Макрон. Педагог у минулому, нині вона бере активну участь в освітньому процесі країни, тож розповіла, як у тамтешніх школах протидіють булінгу. Це важлива частина піклування про ментальне здоров'я", - розповіла дружина президента України в Instagram.

Читайте також: Олена Зеленська для зустрічі у Нормандії одягла символічну брошку: образ першої леді.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Також Олена Зеленська наголосила на важливості співпраці між клініками Франції та України. Програму медичного партнерства було засновано під час Саміту перших леді та джентльменів у Києві у 2023 році.

"Пишаюся тим, що 12 із 44 партнерств франко-українські. І саме Франція на сьогодні є лідером за кількістю партнерств і візитів у лікарні-побратими, - сказала перша леді України. - Обговорили це з колегою – першою леді Франції пані Бріжит Макрон. Ще на початку російського вторгнення вона була однією з тих моїх колег, із ким разом рятували українських пацієнтів. Французькі лікарні тоді приймали дітей з онкологією та найважчими хворобами".

Читайте також: Україна уклала з Францією угоду на 200 мільйонів євро: на що підуть гроші.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Під час спілкування з Бріжит Макрон перша леді України запросила колегу доєднатися до четвертого Саміту перших леді та джентльменів, який відбудеться цього року.

Для зустрічі з першою леді Франції Олена Зеленська одягла розкішну білу сорочку з білою вишивкою і модні палаццо – широкі штани елегантного силуету. З аксесуарів перша леді вибрала масивний ремінь та акуратну шийну прикрасу з перлів.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Раніше Олена Зеленська розповіла про зйомку для Vogue, яка викликала скандал і запустила флешмоб.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці