Лайм

"Ані Лорак вже вдягнулася у кольори українського прапора": у мережі оцінили нове фото співачки, яка зрадила Україну

Ані Лорак - одна з артистів-зрадників, які відвернулися від України під час війни, живуть у РФ і мовчать про воєнні злочини країни-терористки. За таку позицію українці платять уродженці Буковини влучним тролінгом. Раніше їй дякували за "допомогу ЗСУ", через що співачку в Росії перевіряла прокуратура, тепер у мережі пожартували над луком зрадниці.

Telegram-канал Harley Quinn звернув увагу на кольори образу Лорак, який вона вибрала для "ніжної" фотосесії зі своїм бойфрендом та улюбленцем. Це були блакитні джинси і жовтий топ із воланами. "А тим часом Ані Лорак вже вдягнулася у кольори українського прапора і виставила фото в Інстаграм", - з сарказмом написали автори.

Читайте також: "Ані Лорак все знала": в мережі ширяться фотожаби і меми на ліквідацію Пригожина.

Фото: instagram.com/anilorak

Під дописом співачки-зрадниці також можна зустріти їдкі коментарі українців.

Фото: instagram.com/anilorak

Фото: instagram.com/anilorak

Нагадаємо, раніше над Ані Лорак насміхався блогер Антон Ходза, який поширив інформацію, що артистка таємно наближає перемогу України. Потім "правду" для росіян про співачку видав волонтер Сергій Стерненко. Після піднятого шуму, російські ЗМІ і Телеграм-канали почали цькувати Ані Лорак, і співачці довелося виправдовуватися перед своєю новою терористичною батьківщиною.

Дізнайтеся також, чому Ані Лорак вирішила отримати громадянство РФ і як до цього причетний Кіркоров.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також