Лайм

Наталка Карпа відповіла, чому не подала до суду на журналіста, який назвав її "третьосортною артисткою"

Співачка прокоментував недавній скандал

Близько п'яти місяців тому Наталка Карпа пригрозила судом журналісту, який назвав її "третьосортною артисткою". Зрештою співачка не стала виносити конфлікт у правове поле, а вирішила змінити тактику.

Про це вона розповіла в інтерв'ю Жені Фешаку. "Спочатку я справді якось обурилась, - згадала вона в "33 запитаннях від Люкс ФМ". - Було дуже образливо, бо твій чоловік на Сході захищає країну і навіть по-чоловічому тут тебе на місці нема кому захистити, від якогось журналіста, який на тебе нападає".

Читайте також: Захищає нас з мамою: 4-річна донька Наталки Карпи зворушила словами про тата-військового.

Фото: instagram.com/natalkakarpa

Водночас Наталка розуміє, що кожна людина може помилитись, тому вона вирішила не подавати до суду, а жартівливо обіграти ситуацію.

"Я зробила якісь кумедні рілси, трохи пожартувала з цього приводу, - розповіла Карпа. - Сваритися в часі війни... І так у нас такі бувають срачі всередині, і ще один срач - кому він потрібний".

Нагадаємо, після скандальної вечірки у Львові журналіст Андрій Дрозда назвав "третьосортними" артистів, які виступали для бомонду. Серед них була й Наталка Карпа. Співачка не стала терпіти образи у свій бік.

"Я люблю музику, я кайфую від творчості, я люблю те, що роблю, і більше 20 років працюю на "українську пісню", і точно не женуся за "першим ешелоном", - висловилася вона в Instagram. - Але пан журналіст Андрій Дрозда, який прийшов на ефір Lviv Media, щоб обговорити той вечір П'ємонта, у дуже негарній формі висловився про мене та моїх колег по сцені… назвавши нас "третьосортними" артистами".

Далі співачка поцікавилася у журналіста, що, на його думку, означає слово "третьосортна" і за якими критеріями він відносить туди людей.

Фото: Скріншот

"Пане Андрію, дозвольте спитати "третьосортна", то як? - то та, що не співала всі ці роки російською і не їздила за поребрик виступати? Чи та, яка не могла пробитись всі ці роки в столиці, бо не давали змоги, бо україномовна музика нікому не була потрібна? Поясніть, бо щось не зовсім розумію цю класифікацію пана журналіста щодо сортів артистів?", - звернулася вона до кривдника.

Також артистка вимагала офіційних вибачень від Дрозди і погрожувала подати на нього до суду.

"Я вважаю, що в цьому випадку гідність потрібно відстоювати у правовому полі – тому, якщо не буде офіційного вибачення – волію справу передати до суду!", - говорила Карпа.

Фото: instagram.com/natalkakarpa

Раніше Наталка Карпа розповіла, де зараз служить її чоловік і чи планують вони ще дітей.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також