Лайм

Це була спокуса: Гонковський заявив, що шкодує про поїздку на Мальдіви, яка призвела до скандалу

Бізнесмен відпочивав на курорті у січні 2024 року

Таня Пренткович і Андрій Гонковський дали перше інтерв'ю після скандалу з поїздкою підприємця на Мальдіви та виїзду пари з України в Португалію. У ньому обранець блогерки-мільйонниці зізнався, що шкодує, що полетів під час війни на дорогий курорт, який призвів до хвилі обурення і подальших погроз.

У випуску Okay Eva Гонковський заявив, що відпочинок на Мальдівах став для нього "спокусою". "Ну уяви, ти стільки часу не можеш подорожувати, відпочивати, а тут у певний момент у тебе виникає така можливість. Ти навіть нічого за це не платиш. Ми оплатили квитки для Тані та дітей і відповідно це одразу все для відпочинку на чотирьох людей - номер був комплексний. Я докупив лише квитки і все", - розповів підприємець.

Читайте також: Відпочинок Тані Пренткович та її чоловіка на Мальдівах: у ЦПД прокоментували скандал.

Фото: instagram.com/tanyaprentkovych

Гонковський виїхав за кордон завдяки державній програмі "Шлях", аби провести благодійний захід у Польщі. Там у нього з'явилося вільних десять днів. У цей період його кохана з двома дітьми і подругою зібралася на Мальдіви, і перед чоловіком постав вибір: почекати у Варшаві або полетіти з сім'єю. Андрій вибрав другий варіант, про що, як він зізнається, наразі шкодує.

"Я враховував ризики, але, відверто кажучи, я не думав, що вони будуть такими. Я розумів, ну окей, мене побачать, але кому ми потрібні. Я не бачив у цьому настільки критичної історії. Багато людей це роблять", - заявив він.

Пренткович заявила, що було "гріх не скористатися" можливістю полетіти на Мальдіви, але зараз вони б так не вчинили.

"Ми подумали, що всі так роблять. Багато публічних людей виїжджають, десь відпочивають. Ми не хотіли б, щоб це побачили, бо з огляду на контекст навіть не під час війни Мальдіви - це така дуже тригерна тема. Якщо би нас побачили на Шарм-ель-Шейху або в Молдові, то не було б такого резонансу, - вважає блогерка. - Для людей це як червона ганчірка. Мальдіви - звучить одразу про велику суму грошей".

Фото: instagram.com/tanyaprentkovych

За словами Пренткович, якби зараз перед Гонковським постав такий самий вибір, то він би нікуди не полетів, а залишився б чекати івент у Польщі.

"І ми залишилися б далі жити в Тернополі, - каже Таня. - Ми хотіли повернутися, думали перечекаємо зараз кілька тижнів і повернемося, але воно не зупинялося. І ми прийняли рішення, яке буде кращим для нашої сім'ї, наших дітей", - прокоментувала вона переїзд до Португалії.

Поїздку Гонковського на Мальдіви Пренткович назвала "помилкою". "Це було емоційне рішення. Це як частинка минулого життя, і так хотілося до неї доторкнутися. Це була спокуса, слабкість", - сказала блогерка.

Раніше Анна Трінчер прокоментувала втечу з України свого ексчоловіка Олександра Волошина.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також