Лайм

Вона для мене - зрадниця: військовий Євген Пронін висловився про Анну Асті, з якою дружив 15 років

Колишній наречений Раміни Есхакзай розповів про дружбу зі співачкою

Адвокат Євген Пронін, який після початку великої війни відклав судові справи і став на захист України, народився у Черкасах, звідки родом співачка-зрадниця Анна Асті. Юрист і колишня учасниця дуету "Artik&Asti" дружили понад 15 років і навіть разом зустріли повномасштабне вторгнення РФ. Артистка ховалася від російських ракет в укриттях, проте вже невдовзі поїхала до країни-терористки.

В інтерв'ю Сергію Лиховиді військовий зізнався, що писав подрузі дитинства з фронту і давав рекомендації, як їй виїхати з РФ, проте вона чітко дала йому зрозуміти, що робити цього не буде. "В той момент у нас припинилося спілкування, але у нас не було розставлених точок над і, - сказав колишній наречений Раміни Есхакзай. - Вона мені попадалася в новинах періодично".

Читайте також: Втрачає величезні коштиі: зрадниця Анна Асті в РФ поплатилася за участь у "голій вечірці".

Фото: instagram.com/pronin_law_you

Після "голої вечірки" в Москві, однією з учасниць якої була Асті, Пронін прочитав у ЗМІ, що співачка, яка на той момент вже була громадянкою РФ, покинула Росію, щоб "пересидіти" скандал. Саме тоді Євген вирішив остаточно попрощатися з колишньою подругою.

"Я сів і написав їй велике повідомлення, в якому сказав, що нам потрібно попрощатись: "Ти зробила свій вибір і ми більше з тобою ніколи не зможемо спілкуватися, бачитися чи якось перетинатися. І, тому, прощавай". І вона мені також відповіла дуже великим текстом. Аня - достатньо горда людина, її треба знати. Це не та людина, яка вибачиться. І вона мені написала, що їй шкода, що так вийшло і вона попросила пробачення, що не виправдала моїх сподівань. І сказала: "Окей, це твоє рішення, без проблем, я не буду його порушувати іта зазіхати якось на нього", - поділився Пронін.

Фото: instagram.com/anna_asti.singer

Незважаючи на багаторічну дружбу, Євгену, за його словами, було легко розірвати стосунки з Анною Дзюбою (справжнє ім'я співачки), яка зрадила Україну.

"Я вдячний їй за наше минуле, за дитинство, у нас були чудові взаємовідносини. Але у нас не може бути ніякого сьогодення і не може бути ніякого майбутнього, тому що вона для мене – зрадниця нашої держави, нашої країни, наших людей і своїх людей. Вона зрадила своїх людей", - заявив він.

Раніше Раміна Есхакзай розповіла, що її не влаштовувало у стосунках з Євгеном Проніним.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також