Лайм

Катя Осадча перестала боятися військових дій

Знаменитість поділилася своїми думками

Українська телеведуча Катя Осадча, неподалік будинку якої збили ворожу ціль, розповіла, що перестала боятися російських ракет і безпілотників, якими країна-терористка щоночі атакує Україну.

Коментуючи чергову нічну атаку росіян в Instagram-історіях, знаменитість зізналася, що не спускалася в укриття, а "кулеметні черги" слухала, лежачи в ліжку. Осадча зауважила, що на третій рік повномасштабної війни психіка інакше реагує на повітряні загрози.

Читайте також: Сили ППО збили 66 БпЛА і 4 ракети, один "шахед" повернули назад в Росію.

Фото: instagram.com/kosadcha

"Цієї ночі лежала і думала який дивний світ, час і влаштування психіки. Лежиш в ліжку і слухаєш кулеметні черги і тебе це не сильно бентежить, адже збивають, а шахед ніби не поруч, адже не чути його. І ти лежиш серед військових дій навколо будинку і тебе це зовсім не дивує і навіть не лякає", - написала Катерина.

Фото: instagram.com/kosadcha

Катя Осадча з першого дня повномасштабного вторгнення допомагає українцям з пошуком зниклих на війні рідних, а також осиротілим дітям. За цей час засновниця соціального проєкту "Знайти своїх" переживала різні стадії емоційного стану, зокрема розпач.

"Я завжди знала, що все буде добре, що скоро перемога, що ми сильні, що якщо всі рідні живі - значить нема чого бідкатися і розпускати нюні, більшості набагато гірше, треба триматися, щоб робити все, що по силах, боротися... Але сьогодні інакше... "Не живі" все більше українців, ракети летять без перестану і прицільно в цивільних, я ладна вчепитися в горло будь-якому росіянину, якщо його раптом на дай Боже зустріну", - зізнавалася вона у червні 2022 року.

Фото: instagram.com/kosadcha

Раніше Катя Осадча заступилася за зірок, яких захейтили в мережі.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також