Лайм

Віра Брежнєва відповіла, чому їй не соромно за роки життя і роботи в Росії

Зірка відповіла на питання, яке цікавило багатьох

Співачка Віра Брежнєва до початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну жила та працювала в країні-агресорці. Як відомо, там вона навіть мала власний бізнес, який нещодавно закрили за борги. Однак після 24 лютого 2022 року артистка продемонструвала чітку позицію та підтримала свою країну. Тим не менше, хейт на її адресу через життя у Росії продовжує "литися" і далі.

Брежнєва висловилася на тему критики з боку українців та пояснила, чому не відчуває сорому за роки життя у РФ. В інтерв'ю виданню Elle знаменитість зауважила, що з брудом зустрічається лише в інтернеті, оскільки в реальному житті висловити негатив набагато важче. Вона додала, що "в скрутний час залишилася серцем і душею" із своєю країною, і продовжує робити що може, і з цієї причини, каже Брежнєва, її "совість чиста".

Читайте на тему: Після скандальної "голої вечірки" Кіркоров приїхав в Горлівку і підтримав російських окупантів.

Фото: instagram.com/ververa

"Як вже стало зрозуміло, артисти – це лише вершина айсберга, яка ось так була на дві країни. Але оскільки ми у всіх перед очима, то, звичайно, найлегше щось говорити нам. І це відбувається тільки в інтернеті, в житті я зустрічаю людей, з якими ми підтримуємо одне одного, а в соцмережах – писали, пишуть і будуть писати, - прокоментувала це питання вона. – Для мене найважливіше, що у скрутний час я зі своєю країною серцем і душею. Для мене це має значення. Я зробила і роблю що можу. Тільки з собою мені прокидатися кожного ранку і дивитися собі в очі в дзеркалі. Зі своєю совістю я чиста".

Влітку минулого року зірка вперше за час повномасштабної війни приїхала до Києва, через що теж нарвалася на критику. Тоді уважні підписники пригадали слова співачки про те ,що вона "не вважає себе українською артисткою".

"Я українською співачкою не була, тому що я не брала там участі в жодній "Пісні року". Так вийшло, що мене сама Україна не сприймала українською співачкою. Плюс вважається, що для того, щоб бути українською співачкою, у тебе мають бути пісні українською. У мене їх немає", - говорила Віра у 2019 році під час інтерв'ю пропагандисту Манучарову.

Читайте також: В афіші не була вказана: Приходько відреагувала на виступ Брежнєвої у Києві.

Фото: instagram.com/ververa

Також восени 2023 року Брежнєва підтвердила розлучення з грузином Костянтином Меладзе, який, як відомо, підтримує російську політику, а значить, і агресію цієї країни проти України.

У перші місяці повномасштабної війни Брежнєва волонтерила за кордоном та допомагала в пункті гуманітарної допомоги своїм співвітчизникам.

"Я волонтерю в пункті гуманітарної допомоги, але не в Польщі. А в Італії, де перебуваю вже майже місяць. Пункти/центри є по всій Європі. Ми всі робимо одну справу. Але є пункти більші, є менші. ми справляємось. А ось у Любліні (Польща) величезний хаб – і там потрібна допомога завжди", - говорила вона у березні 2022 року.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня