Лайм

"Скільки таких фото у мене…" Віктор Розовий показав загиблих побратимів

Сам воїн був важко поранений на полі бою

У День захисників і захисниць України військовослужбовець ЗСУ Віктор Розовий, який проходить реабілітацію після важкого поранення на фронті, згадав загиблих побратимів.

На особистій сторінці в Instagram боєць 3 окремої штурмової бригади показав знімок з полеглими героями - Максимом Максименком з позивним "Аякс" та "Грицьком". "Скільки таких фото у мене в галереї, на яких всі на щиті, а я майже..." - з болем написав Віктор.

Читайте також: "Спалити на Хрещатику": Віктор Розовий відреагував на інцидент у ветклініці з ветераном ЗСУ.

Фото: instagram.com/viktor_rozovyi

"Робили все, щоб ім'я нашого Народу завжди лунало грізно. Грицько. Аякс", - додав Розовий у дописі. У коментарях вшанували пам'ять воїнів, які віддали своє життя за Україну.

“Вічна пам'ять загиблим! І шана живим", "Навічно у строю", "Світла пам'ять", "Герої не вмирають", "Пам'ять живе і житиме, поки ми тут", "Вічна пам'ять героям", "Пам'ятаємо", - пишуть українці під дописом воїна.

Максим Максименко "Аякс" загинув 8 травня 2023 року у бою під Бахмутом. Помічник гранатометника штурмового батальйону ЗСУ героїчно закрив собою побратимів та отримав численні осколкові поранення, які були не сумісні з життям. Герою було лише 25 років.

Віктор Розовий, Грицько, Аякс Фото: instagram.com/viktor_rozovyi

Віктор Розовий вступив до лав ЗСУ на початку повномасштабної війни, ухваливши рішення поставити свою творчу кар'єру на паузу. У лютому 2022 року комік став добровольцем полку "Азов", який нині називається 3 окрема штурмова бригада ЗСУ.

Про поранення зірки "Ліги сміху" стало відомо на початку квітня 2024 року. Його дружина розповідала, що 21 березня воїн вирушив на виїзне завдання, де отримав осколкове поранення голови. Йому зробили кілька складних операцій та вживили в череп титанову пластину. Нині Розовий проходить реабілітацію.

Фото: instagram.com/viktor_rozovyi

Раніше Фіма Константиновський розповів про стан Віктора Розового після важкого поранення.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також