Лайм

Не визначився з цінностями: співак LAUD висловився про Івана Дорна, який виїхав з України

Виконавець був підопічним Дорна на вокальному шоу

Український співак, фіналіст "Голосу країни-6" LAUD прокоментував позицію свого екстренера Івана Дорна, який після початку повномасштабної війни виїхав з України і продовжує співпрацювати з росіянами.

"Я думаю, він не визначився зі стороною, з цінностями, - прокоментував співак у програмі "Муз_Тренд" на телеканалі "Дім". - Він виїхав з України, у нього виходять треки з росіянами".

Читайте також: "Не знаю, чим керувався Влад Яма або ж Іван Дорн. Але це позиція не чоловіча". Інтерв'ю з Віктором Бронюком.

Фото: instagram.com/laud_vk

Водночас Владу (справжнє ім'я співака) імпонує Дорн як музикант. "Це та людина, яка в українському просторі, мені здається, дуже круто себе показувала. Завжди була дуже цікавою", - додав він.

Наразі LAUD не спілкується з Дорном, який привів його до фіналу на шоу "Голос країни" у 2016 році. За словами виконавця, спілкування припинилося майже одразу після проєкту.

"Ми спілкувалися після "Голосу" дуже недовго, - зізнається музикант. - Я йому надсилав свої демки - вони йому не були цікаві. Він мені навіть не відповідав нічого цікавого".

Нагадаємо, Іван Дорн в Україні має неоднозначну репутацію. Хоча співак засудив повномасштабне вторгнення та припинив працювати в Росії, до 2022 року він будував кар'єру на території країни-агресорки. Ба більше, у 2017 році в інтерв'ю Юрію Дудю Дорн називав українців і росіян "братами", між якими "немає нічого, окрім дружби".

У 2023 році Дорн записав відеозвернення українською, в якому вибачився за свої слова і заявив, що "він з Україною". Пізніше співак виступив на Балі перед росіянами, чим знову зіпсував свою репутацію.

Нині у публічному просторі Іван Дорн мало говорить про війну в Україні. У лютому 2024 року він приїхав у Ташкент (Узбекистан), де в інтерв'ю російському журналісту Сергію Штолю розповів, що разом із дружиною та двома дітьми живе у Парижі (Франція).

Фото: instagram.com/dorn_ivan

Раніше Даниель Салем звернувся до Потапа і Дорна за кордоном.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також