Лайм

"Мало хто знає": Маша Єфросиніна розповіла про обмеження після "вироку" суду РФ

Телеведуча не може їздити в деякі країни

Торік Машу Єфросиніну у РФ визнали терористкою і оголосили в розшук, після чого її заочно заарештував московський суд. Українці висунули звинувачення у поширенні воєнних "фейків" і "засудили" до семи років колонії. Як виявилося, цей "вирок" країни-терористки накладає серйозні обмеження на подорожі телеведучої.

В Instagram-історіях українська знаменитість зізналася, що вона не може поїхати у країни, які мають дружні відносини з Росією, зокрема в Грузію, Туреччину і ОАЕ.

Читайте також: Я вільніша за вас, рабів: Єфросиніна звернулася до росіян після "вироку" суду РФ.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"На початку 2023 коли в з*лупії мене оголосили в розшук і засудили на 7 років колонії, мене ви всі вітали з цим! Але мало хто знає, що цей вирок накладає серйозні обмеження на мої подорожі - так, я не можу їздити приблизно в 30% країн світу, тому що вони дружні з Росією і можуть мене видати. Ось така історія... У Грузію свою улюблену не можу, наприклад. Ніякої Туреччини, Еміратів...", - зізналася Марія, яка вперше за час великої війни вирушила у відпустку.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

У наступній "сторіз" уродженка Криму розповіла, що для відпочинку вибрала Італію, курортне містечко Форте-дей-Мармі, розташоване на Тірренському морі.

"А я так люблю море! Я народилася, можна сказати в ньому, бо Керч - це суцільне море...", - зізналася Єфросиніна.

Водночас, за словами Марії, вона не любить пасивний відпочинок. Тому попросила турагенство скласти їй маршрут так, щоби був і пляж, і історичні місця, і красива природа, і смачна їжа. І головне – в Європі.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Раніше ми писали, що РФ наклала "санкції" на голлівудських зірок Бена Стіллера та Шона Пенна: соцмережі відреагували на них із гумором.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також