Лайм

Олена Зеленська в шикарному зеленому костюмі відчула близькій політ в київському аеропорті

Перша леді продемонструвала яскравий образ

Олена Зеленська з нагоди Всесвітнього дня ментального здоров'я, який відзначався 10 жовтня, взяла участь у заході "Моменти стійкості щодень" в аеропорту "Бориспіль".

Про це перша леді розповіла на своїй сторінці в Instagram. Дружина президента пояснила вибір місця проведення заходу, а також показала фото, на яких можна побачити її новий образ.

Читайте також: Олена Зеленська показала нову символічну прикрасу: що вона означає і скільки коштує.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Аеропорт "Бориспіль" від початку повномасштабної війни не може обслуговувати авіарейси. Але відчуття близького польоту тут зберігається та підтримується, бо аеропорт працює: проводить перепідготовку персоналу, різні заходи й узагалі тримається в тонусі. Він – утілена ілюстрація ментального здоров’я, що показує, як не втрачати себе навіть у найскладніших умовах. Тому саме тут сьогодні відбувся захід "Моменти стійкості щодень" з нагоди Всесвітнього дня ментального здоров'я, який відзначають 10 жовтня", - написала Олена Зеленська напередодні.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Для нового публічного виходу перша леді України вибрала костюм смарагдового кольору – яскравого відтінку зеленого. Вбрання українського бренду GASANOVA складалося з вузьких штанів прямого крою і подовженого піджака приталеного силуету, лацкан якого був оздоблений оригінальною брошкою-голкою, яка переплітається з кольоровою гамою образу.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

У модному ансамблі Олена Зеленська показала, як стильно поєднується зелений з іншими кольорами – молочною блузою-сорочкою і коричневими туфлями з гострим мисом.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Днями Олена Зеленська взяла участь у щорічному Міжнародному форумі культурної дипломатії. Для заходу перша леді України вибрала прикрасу, яку одягала до короля Великої Британії.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також