Лайм

Олена Зеленська показала нову символічну прикрасу: що вона означає і скільки коштує

Перша леді традиційно вибрала український бренд

Олена Зеленська майже кожен свій образ доповнює брошками, сережками, красивими підвісками і намистами. Особливе місце в житті першої леді займають дизайнерські прикраси, натхненні українськими традиціями. Для нового публічного виходу дружина президента вибрала символічний кулон бренду виняткових речей GUNIA Project. Розповідаємо, що він означає і скільки коштує.

9 жовтня Олена Зеленська відвідала один із центрів екстреної медичної допомоги на Київщині, про що розповіла у себе в Instagram. Перша леді передала в регіони 25 автомобілів швидкої допомоги, які її Фундація отримала від благодійного центру Саудівської Аравії.

Читайте також: Олена Зеленська на форумі у Києві з'явилася з символічною брошкою українського дизайнера.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Для робочої зустрічі дружина Володимира Зеленського одягла чорний брючний костюм і білу футболку. Стильним доповненням образу стала підвіска "Жолудь" - сріблястий ланцюжок з контрастним золотим листочком і кулоном у вигляді жолудя.

Фото: Скріншот

На сторінці бренду розповіли, що в українській традиції дуб вважався символом мудрості та сили, використовувався у ритуалах та іграх. У пісенному доробку це дерево набуває ширшого значення та уособлює постать молодого козака, а у весільних піснях виступає втіленням подружнього життя, міцного здоров’я та довголіття.

Фото: instagram.com/gunia_project

Мотив жолудя натхненний прикрасами кочових скіфів, знайдених в курганах Херсонських степів. Ціна підвіса, як у Олени Зеленської, – 9 500 грн.

Фото: guniaproject.com.ua

В колекції першої леді України також є намисто "Жолудь" з перлами GUNIA Project, яке Зеленська одягала для зустрічі з маленькими українцями у таборі на Закарпатті, який вона відвідала у серпні.

Для нещодавньої зустрічі з королевою Швеції Олена Зеленська одягла свою улюблену брошку з діамантом.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також