Лайм

Олена Зеленська у дизайнерському костюмі з особливою брошкою зустрілася з гостями зі Швеції

Розглядаємо новий образ першої леді

Олена Зеленська підтримує українських дизайнерів і майстрів, тому для робочих зустрічей та ділових поїздок вибирає речі й прикраси вітчизняних виробників. Напередодні у Києві перша леді зустрілася зі шведською делегацією, де продемонструвала новий образ від відомих в Україні брендів.

15 жовтня дружина українського президента провела зустріч з міністеркою охорони здоров'я і соціальних справ Швеції Акко Анкарберг Юханссон та професором Класом Халтлінгом, про що розповіла на своїй сторінці в Instagram. Разом вони презентували довідник "SPINALIS. Нова сторінка життя з ураженням спинного мозку", перекладений українською мовою.

Читайте також: Олена Зеленська для зустрічі з королевою Швеції одягла свою улюблену брошку з діамантом.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Як розповіла Олена Зеленська, вперше видання SPINALIS, співавтором якого є Клас Халтлінг, вона взяла до рук під час офіційного візиту до Швеції. Перша леді ініціювала видати довідник українською і професор підтримав.

"Це перший в Україні довідник про життя після ураження спинного мозку. Він поєднує в собі практичність – для фахівців та щирість – для людей із такою травмою та їхніх рідних. Дає відповіді навіть на незручні запитання: від можливості жити сексуальним життям до водіння автівки після ураження спинного мозку", - наголосила перша леді України.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Для нового публічного виходу Олена Зеленська вибрала чорний тотал-лук, акцентом якого стала символічна прикраса. Перша леді одягла брючний костюм українського бренду GASANOVA, дизайнерки Ельвіри Гасанової, та прикрасила його брошкою GUNIA Project під назвою "Півник" з однойменного спецпроєкту бренду, присвяченого стійкості українців.

Фото: instagram.com/gasanova_elvira

На створення прикрас із колекції "Півник" засновниць GUNIA Марію Гаврилюк і Наталю Каменську надихнув керамічний півник з Бородянки, який разом із кухонною шафою вцілів під час обстрілу росіянами міста у квітні 2022 року.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Ще у квітні світ облетіла світлина зруйнованої росіянами багатоповерхівки у селищі міського типу Бородянка, що на Київщині. Хоча росіяни повністю знищили частину цієї будівлі, кухонна полиця разом з керамічним глечиком у формі півника на диво вціліли. Ця історія набула символічного значення, а півник разом з кухонною шафою стали уособленням стійкості та незламності українського духу. Саме тому засновниці бренду GUNIA Project взяли півника за основу створення спеціального проєкту "Півник"", - сказано в описі брошки.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Як зазначено на сайті бренду, ціна великої брошки "Півник", яку носить Олена Зеленська, – 6 800 грн. Прикраса зі срібла з позолотою виготовлена майстрами вручну.

Фото: guniaproject.com.ua

Раніше ми розповідали про прикрасу, яку Олена Зеленська вибрала для візиту до одного з центрів екстреної медичної допомоги на Київщині: що вона означає і скільки коштує.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також