Лайм

Який образ Олена Зеленська вибрала для обкладинки журналу ELLE

Перша леді віддала перевагу вишуканому мінімалізму

Перша леді України з'явилася на обкладинці нового друкованого номера журналу "ELLE Україна". Для українського глянцю Олена Зеленська знялася разом із дружинами і чоловіками очільників держав та урядів - гостями четвертого Саміту перших леді та джентльменів.

На сторінці видання сказано, що така зйомка стала першою в історії не лише українського, а й світових журналів. Олена Зеленська, яка підтримує вітчизняних виробників, для фотосесії вибрала образ українського бренду GASANOVA.

Читайте також: Олена Зеленська у дизайнерському костюмі з особливою брошкою зустрілася з гостями зі Швеції.

Фото: instagram.com/elle_ukraine

На обкладинці українського ELLE, як і на Саміті, дружина президента України з'явилася в білому костюмі Ельвіри Гасанової. Білий колір є символом прагнення до миру та безпеки. Костюм Олени Зеленської має оригінальний крій і прикрашений поясом, який вміло підкреслив талію першої леді, надавши образу жіночності та витонченості.

На цьогорічному Саміті перших леді та джентльменів, який відбувся у Києві у вересні, Олена Зеленська надала перевагу штанному костюму класичного крою з подовженим шалевим коміром.

Олена Зеленська з колегами на Саміті у 2024 році Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Бренд GASANOVA, заснований Ельвірою Гасановою, зародився в Донецьку, звідки родом дизайнерка. Він часто співпрацює з першою леді України, створюючи для неї образи, що відображають вишуканість, стриманість та елегантність.

Речі від Гасанової носить не лише Олена Зеленська, а й українські знаменитості і світові зірки, зокрема Джіджі Хадід, Кортні Кардаш'ян, Періс Хілтон, Тоні Брекстон.

Раніше Олена Зеленська розповіла про зйомку для Vogue, яка викликала скандал і запустила флешмоб.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також