Лайм

"Не маю бажання бути добровольцем": актор із серіалу "Дві сестри" відповів, чому він не на фронті

Актор прокоментував тему мобілізації

Нині тема мобілізації є однією з найгостріших і найобговорюваніших в українському суспільстві, тому артистам часто ставлять запитання, чому на третій рік великої війни вони досі не доєдналися до війська. Деякі знаменитості не приховують, що не хочуть бути добровольцями, серед них - актор Влад Никитюк.

В інтерв'ю Аліні Доротюк зірка серіалу "Дві сестри" зізнався, що у перші місяці повномасштабного вторгнення він замислювався про те, аби стати частиною Збройних Сил, але зараз 32-річний актор не має бажання воювати.

Читайте також: Краще самому зробити вибір: актор Юрій Феліпенко пояснив, чому вибрав добровільну мобілізацію.

Влад Никитюк у серіалі "Дві сестри" Фото: instagram.com/stbserial

"Я не маю бажання бути добровольцем зараз. На початку війни у мене було десятки запитань, то зараз їх сотні просто. Я не готовий йти добровольцем, бо я зараз не можу зрозуміти, до чого це приведе, - заявив актор. - Якщо на початку я розумів, що це дуже об'єднана історія і що зараз, якщо ми дійсно зберемося і з допомогою а-ля партнерів і так далі - ми зараз швидко це завершимо. І тоді у мене було бажання це. Я їздив на Схід завозити гуманітарну допомогу не тільки для того, щоб її завести, а щоб подивитися, як це. Мені було цікаво подивитися як це, щоб якщо що на майбутнє розуміти, в що я зараз буду входити. Потім з часом-часом-часом трішки віра хитається і ти такий: "Не знаю, добровольцем не готовий йти".

Фото: instagram.com/niki_vlad

Никитюк додав, що стоїть на військовому обліку і розуміє, що будь-якої миті може отримати повістку. Проте не приховував, що не хоче полишати свою професію заради служби, принаймні зараз. Вперше за довгий час актора почали запрошувати зніматися, і він не хоче, аби ця робота "улетіла".

Читайте також: Чому не на фронті: що говорять про можливість мобілізації українські актори та співаки.

Водночас Влад готується до можливої мобілізації, адже вважає, що це лишень питання часу.

"Я закінчив курси дронщиків в 3-й штурмовій. Я так влаштований, що я маю бути готовий до будь-чого, а для цього я маю готуватися. Тому по-тихеньку щось робиться, а далі питання часу".

Раніше колишній учасник гурту DZIDZIO відповів, як ставиться до мобілізації артистів і чи боїться отримати повістку.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також