img

Новини

21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
19:42 YouTube заблокував канали підсанкційних осіб: хто в списку
19:21 Розікрали 7 млн грн: на Хмельниччині поліцейські оголосили підозру групі чиновників
18:59 Зеленський призначив посла у Швеції: деталі указу
18:49 "Щодня сюрприз": Решетнік показав нові фото зі зйомок "Холостяка" з Цимбалюком
18:42 Завершення війни РФ проти України: Ердоган оцінив шанси зусиль сторін
img Політика
18:15 Головне - не переборщити: як правильно підживлювати капусту
18:14 У Києві відбулося вшанування страчених під час теракту в Оленівці: фоторепортаж
img Київ
17:55 Пікантні рулетики з баклажанів - рецепт улюбленої закуски по-новому
До всіх новин
Чебуреки на мінеральній воді - рецепт Ектора Хіменеса-Браво
Любите тонке і хрумке тісто з бульбашками повітря?

Чебуреки на мінералці з сиром — суперпростий рецепт від Ектора

Середа, 13 листопада 2024, 09:15

Фото: з відкритих джерел

ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Соковиті, хрусткі чебуреки з тонкого тіста з бульбашками повітря - хто ж не любить цей популярний фастфуд? Ця страва кримськотатарської кухні є зручним перекусом на ходу, а варіантів її приготування - десятки. Тісто для чебуреків замішують на пиві, молоці, кефірі, горілці або окропі з оцтом, щоб воно не всотувало олію, також відомі і десятки варіантів начинки для них - баранячий, яловичий чи свинячий фарш з цибулею, а також щось значно цікавіше.

Відомий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво пропонує приготувати чебуреки на мінеральній воді із начинкою з різних видів сиру.

Читайте також: Хачапурі на кефірі — суперлегкий рецепт, який завжди вдається.

Завдяки додаванню газованої мінеральної води тісто за цим рецептом вийде тоненьким і еластичним, з хрумкою золотистою скоринкою, вкритою симпатичними пухирцями, а начинка з чотирьох видів сиру — пікантною і ніжною.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Ектор радить використовувати сильногазовану воду для максимального ефекту, а сир краще обирати з сортів, що легко плавиться, чедер або моцарела. Також можна змішати різні види сирів для неоднорідного смаку: звичайного твердого, чедеру, брі та пармезану.

Інгредієнти

Для тіста

  • Вода мінеральна газована - 250 мл
  • Борошно - 500 г
  • Сіль - 3 г
  • Цукор - 5 г
  • Олія - 20 мл

Для начинки

  • Сир твердий - 100 г
  • Сир чедер - 100 г
  • Сир брі - 70 г
  • Пармезан - 30 г

Читайте також: Швидкопіца з лаваша - чудова ідея для сніданку або перекусу.

Як приготувати чебуреки на мінералці

1.У великій мисці змішайте просіяне борошно із сіллю. Додайте мінеральну воду та олію, поступово замішуючи тісто.

2. Вимішуйте тісто, поки воно не стане еластичним і однорідним, приблизно 5-7 хвилин.

3. Загорніть тісто в харчову плівку або накрийте рушником і залиште «відпочити» на 15-20 хвилин.

4. Для сирної начинки натріть твердий сир і чедер на грубій тертці. Брі подрібніть шматочками, пармезан натріть на дрібну терку. Змішайте всі сири разом.

5. Тісто поділіть на 7-8 шматочків і зробіть з них кульки. Розкачайте їх у круглі коржі діаметром 15-20 см.

6. На кожний корж викладіть з одного боку по столовій ложці начинки, залишаючи 1-1,5 см від країв. Накрийте другою половиною тіста і защипайте краї.

7. У великій сковороді розігрійте олію. Смажте чебуреки на середньому вогні по 2–3 хвилини з кожного боку до рум’яного кольору. Переконайтеся, що сир всередині розплавився.

8. Викладайте готові чебуреки на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.

9. Подавайте чебуреки гарячими, щоб сир всередині залишався тягучим і ніжним. Вони чудово смакують зі сметаною або томатним соусом.

Важливо: стежте, щоб олія була добре розігріта перед смаженням – так чебуреки вийдуть золотистими та хрусткими.

Добре закривайте краї тіста – це можна зробити пальцями або за допомогою вилки.

Цікаві новини для вас:

  1. Пиріг з лаваша з м'ясом та сиром – простий спосіб приготувати вечерю за 15 хвилин.
  2. Як приготувати пиріг-равлик з тіста філо - і смачно, і красиво.
  3. Як запекти найсмачнішу рибу у фользі - поради від шеф-кухаря Ярославського.
img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Чебуреки на мінеральній воді - рецепт Ектора Хіменеса-Браво
img

Новини

21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
19:42 YouTube заблокував канали підсанкційних осіб: хто в списку
19:21 Розікрали 7 млн грн: на Хмельниччині поліцейські оголосили підозру групі чиновників
18:59 Зеленський призначив посла у Швеції: деталі указу
18:49 "Щодня сюрприз": Решетнік показав нові фото зі зйомок "Холостяка" з Цимбалюком
18:42 Завершення війни РФ проти України: Ердоган оцінив шанси зусиль сторін
img Політика
18:15 Головне - не переборщити: як правильно підживлювати капусту
18:14 У Києві відбулося вшанування страчених під час теракту в Оленівці: фоторепортаж
img Київ
17:55 Пікантні рулетики з баклажанів - рецепт улюбленої закуски по-новому
До всіх новин
Чебуреки на мінеральній воді - рецепт Ектора Хіменеса-Браво
Любите тонке і хрумке тісто з бульбашками повітря?

Чебуреки на мінералці з сиром — суперпростий рецепт від Ектора

Середа, 13 листопада 2024, 09:15

Фото: з відкритих джерел

ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Соковиті, хрусткі чебуреки з тонкого тіста з бульбашками повітря - хто ж не любить цей популярний фастфуд? Ця страва кримськотатарської кухні є зручним перекусом на ходу, а варіантів її приготування - десятки. Тісто для чебуреків замішують на пиві, молоці, кефірі, горілці або окропі з оцтом, щоб воно не всотувало олію, також відомі і десятки варіантів начинки для них - баранячий, яловичий чи свинячий фарш з цибулею, а також щось значно цікавіше.

Відомий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво пропонує приготувати чебуреки на мінеральній воді із начинкою з різних видів сиру.

Читайте також: Хачапурі на кефірі — суперлегкий рецепт, який завжди вдається.

Завдяки додаванню газованої мінеральної води тісто за цим рецептом вийде тоненьким і еластичним, з хрумкою золотистою скоринкою, вкритою симпатичними пухирцями, а начинка з чотирьох видів сиру — пікантною і ніжною.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Ектор радить використовувати сильногазовану воду для максимального ефекту, а сир краще обирати з сортів, що легко плавиться, чедер або моцарела. Також можна змішати різні види сирів для неоднорідного смаку: звичайного твердого, чедеру, брі та пармезану.

Інгредієнти

Для тіста

  • Вода мінеральна газована - 250 мл
  • Борошно - 500 г
  • Сіль - 3 г
  • Цукор - 5 г
  • Олія - 20 мл

Для начинки

  • Сир твердий - 100 г
  • Сир чедер - 100 г
  • Сир брі - 70 г
  • Пармезан - 30 г

Читайте також: Швидкопіца з лаваша - чудова ідея для сніданку або перекусу.

Як приготувати чебуреки на мінералці

1.У великій мисці змішайте просіяне борошно із сіллю. Додайте мінеральну воду та олію, поступово замішуючи тісто.

2. Вимішуйте тісто, поки воно не стане еластичним і однорідним, приблизно 5-7 хвилин.

3. Загорніть тісто в харчову плівку або накрийте рушником і залиште «відпочити» на 15-20 хвилин.

4. Для сирної начинки натріть твердий сир і чедер на грубій тертці. Брі подрібніть шматочками, пармезан натріть на дрібну терку. Змішайте всі сири разом.

5. Тісто поділіть на 7-8 шматочків і зробіть з них кульки. Розкачайте їх у круглі коржі діаметром 15-20 см.

6. На кожний корж викладіть з одного боку по столовій ложці начинки, залишаючи 1-1,5 см від країв. Накрийте другою половиною тіста і защипайте краї.

7. У великій сковороді розігрійте олію. Смажте чебуреки на середньому вогні по 2–3 хвилини з кожного боку до рум’яного кольору. Переконайтеся, що сир всередині розплавився.

8. Викладайте готові чебуреки на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.

9. Подавайте чебуреки гарячими, щоб сир всередині залишався тягучим і ніжним. Вони чудово смакують зі сметаною або томатним соусом.

Важливо: стежте, щоб олія була добре розігріта перед смаженням – так чебуреки вийдуть золотистими та хрусткими.

Добре закривайте краї тіста – це можна зробити пальцями або за допомогою вилки.

Цікаві новини для вас:

  1. Пиріг з лаваша з м'ясом та сиром – простий спосіб приготувати вечерю за 15 хвилин.
  2. Як приготувати пиріг-равлик з тіста філо - і смачно, і красиво.
  3. Як запекти найсмачнішу рибу у фользі - поради від шеф-кухаря Ярославського.
img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••