Лайм

"Дуже ліниві" пельмені - так просто ви ще не готували

Тісто місити не потрібно!

Господині, які не люблять місити тісто, точно оцінять цей рецепт - його готувати не потрібно, бо тіста в цих пельменях немає. Готуються вони дуже просто і швидко, а їх ніжний смак вразить найвибагливіших.

Як готувати "дуже ліниві" пельмені, розповіла фублогерка mamanata.food на своїй сторінці в Instagram.

Читайте також: Так ви ще не готували: рецепт лінивих голубців, які нагадують плов.

Ці пельмені просто обожнюють діти - вони м'які, ніжні і майже без тіста.

Інгредієнти:

  • Фарш - 0,5 кг
  • Цибуля - 1 шт.
  • Сіль, перець - за смаком
  • Яйце - 1 шт.
  • Молоко - 3 ст. л.
  • Борошно - 100 г

Читайте також: Ліниві вареники, які чудово тримають форму: вдалий рецепт корисного сніданку.

Як приготувати ліниві пельмені

Спочатку слід приготувати начинку для пельменів - перемішуємо фарш з дрібно нарізаною цибулею, додаємо сіль і чорний мелений перець за смаком.

З фаршу формуємо кульки невеликого розміру - як на звичайні пельмені.

Перемішуємо одне яйце з 3 столовими ложками молока і готуємо кляр.

Кульки з фаршу обкачуємо у борошні і після того відправляємо до миски з кляром, щоб вони повністю занурилися у яєчну масу.

Обережно виймаємо пельмені з кляру і знову обкачуємо в борошні - так на пельменях утворюється "шубка" з ніжного тіста.

Відправляємо пельмені у киплячий окріп і варимо до готовності. Змащуємо вершковим маслом і подаємо до столу зі сметаною.

Смачного!

Цікаві новини для вас:

  1. Як приготувати ідеальні сирники, які подають у ресторані: рецепт Лілії Цвіт.
  2. Деруни з курячим філе і без борошна: дізнайтеся, як зробити цю просту страву.
  3. Як приготувати капусту для голубців у мікрохвильовці: господині оцінили цей метод.

Новини партнерів

Читайте також

Геніальний лайфхак допоможе зібрати дрібні предмети за хвилину

Експерт з прибирання показала лайфхак зі шкарпеткою, який допоможе зібрати дрібні предмети з підлоги

Часниковий хліб, на запах якого прибіжать сусіди: простий рецепт до вечері

Фудблогерка розповіла, як приготувати ніжний і ароматний часниковий хліб з сиром і травами

Знамениті лимонні панкейки із газети New York Times - рецепт, який став легендою

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати знамениті лимонні панкейки з рікотою за рецептом з газети New York Times