img

Новини

28 липня

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Полезный перекус: рецепт персикового салата с ежевикой и медом
Подавайте салат сразу же, полив его заправкой

Полезный перекус: рецепт персикового салата с ежевикой и медом

Вівторок, 14 серпня 2018, 13:11

Если вам надоело есть ягоды и фрукты просто так, попробуйте приготовить полезный салат.

Диетолог Светлана Фус, которой удалось разработать собственную систему питания, поделилась рецептом персикового салата с ежевикой, грецким орехом и медом. Это оригинальное блюдо отлично подойдет для перекуса.

Ингредиенты:

Салат зеленый, порванный руками - 1 пучок

Персик, нарезанный дольками - 1 шт.

Ежевика - 120 г

Сыр фета - 3 ст. л.

Бальзамик - 1 ст. л.

Мед - 1 ч.л.

Оливковое масло - 1 ст. л.

Грецкий орех измельченный - по вкусу

Соль, перец - по вкусу

Способ приготовления:

В две тарелки, в которых вы будете подавать салат, выложите зелень. Сверху зелени выложите ломтики персика, ягоды, сыр и грецкий орех.

Приготовьте заправку, в отдельной миске тщательно смешав бальзамик, масло и мед. Подавайте салат сразу же, полив его получившейся заправкой.

Ранее Светлана Фус рассказала, как приготовить запеченного на овощной подушке сибаса.

Самые сочные новости теперь в Telegram! Подписывайтесь на канал The Лайм, чтобы ничего не пропустить.

img img
•••
Полезный перекус: рецепт персикового салата с ежевикой и медом
img

Новини

28 липня

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Полезный перекус: рецепт персикового салата с ежевикой и медом
Подавайте салат сразу же, полив его заправкой

Полезный перекус: рецепт персикового салата с ежевикой и медом

Вівторок, 14 серпня 2018, 13:11

Если вам надоело есть ягоды и фрукты просто так, попробуйте приготовить полезный салат.

Диетолог Светлана Фус, которой удалось разработать собственную систему питания, поделилась рецептом персикового салата с ежевикой, грецким орехом и медом. Это оригинальное блюдо отлично подойдет для перекуса.

Ингредиенты:

Салат зеленый, порванный руками - 1 пучок

Персик, нарезанный дольками - 1 шт.

Ежевика - 120 г

Сыр фета - 3 ст. л.

Бальзамик - 1 ст. л.

Мед - 1 ч.л.

Оливковое масло - 1 ст. л.

Грецкий орех измельченный - по вкусу

Соль, перец - по вкусу

Способ приготовления:

В две тарелки, в которых вы будете подавать салат, выложите зелень. Сверху зелени выложите ломтики персика, ягоды, сыр и грецкий орех.

Приготовьте заправку, в отдельной миске тщательно смешав бальзамик, масло и мед. Подавайте салат сразу же, полив его получившейся заправкой.

Ранее Светлана Фус рассказала, как приготовить запеченного на овощной подушке сибаса.

Самые сочные новости теперь в Telegram! Подписывайтесь на канал The Лайм, чтобы ничего не пропустить.

img img
•••